Bondegården

Børneplakat bondegården

Har du en dreng eller pige der interesserer sig for livet på bondegården? Så er den her børneplakat “bondegården” lige noget for dem! Plakaten er med håndmalede motiver, der illustrerer alt lige fra lade, siloer og traktorer til dyrene på gården. På plakaten har vi inkluderet bondegårdsdyr som får, grise, høns, kaniner og køer. Med andre ord så får I en børneplakat med livet på gården.

Vælg mellem størrelse og baggrunde til bondegården

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din bondegårdsplakat. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til plakaten? Du kan få vores plakat med bondegården i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet din børneplakat. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end bondegården? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag.

Vi håber du finder den plakat der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)