Hesteplakat

Hesteplakat

Plakaten til hestehviskeren

Er din pige bare helt vild med heste? Så er den her hesteplakat super ideel til hendes værelse ? Her får du nemlig en dekorativ hesteplakat af en vaskeægte morgan hest (hesterace), tegnet og malet med akvarel af Simon Holst.

Størrelser og rammer

Vi har forskellige mængde plads i vores hjem, og det har vi selvfølgelig taget højde for! Derfor kan du købe plakaten i 3 forskellige størrelser. “Hvilke størrelser?” spørger du om ?‍♂️ 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

Samtidig har du mulighed for at købe plakaten med eller uden ramme – du bestemmer! Hvis du vælger at købe plakaten med ramme, så indrammer vi den selvfølgelig for dig, så du kun skal tænke på at hænge den op ? Her kan du vælge mellem disse rammer: ramme i rå egetræ, hvid egetræsramme eller sort egetræsramme.

Se vores anden hesteplakat

Vi har lavet en heste plakat, hvor der er 14 forskellige hesteracer, til hestepigen der gerne vil lære mere om de forskellige racer, hvilke farver, kendetegn og karakterer de har. Vil du gerne se heste plakaten? Så tryk her ?

Vil du sende hesteplakaten til udlandet?

Snart får vi opdateret vores internationale side, SimonHolst.com, hvor vi får mulighed for at sende alle vores plakater til udlandet. Så uanset om du skal ha’ sendt plakaten til Færøerne, Grønland, Tyskland eller noget helt fjerde, så bliver det snart muligt ? Hvis du gerne vil vide, hvornår dette sker, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få automatisk det af vide ?