img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

PLANTAVLER

Plantavler inkl. whiteboard tusch og ramme

cat-banner Responsive image

Plantavler der giver overblik og struktur til hverdagen

Mangler du overblik i din hverdag? Det er en problematik de fleste af os kender til. Jo mere overblik du har over dine planer, desto mere struktur har du i dit liv. Vores plantavler er skabt med henblik på at give dig et bedre overblik over dine opgaver/planer for ugen, sådan at du kan få mere struktur ind i dit liv. Uanset hvilken plantavle du vælger (madplan tavle, week planner, ugeplan tavle osv.), så kommer de allesammen i ramme og med whiteboard tusch – klar til brug!

Plantavler inkl. ramme og whiteboard tusch

Genbrug din plantavle – uge efter uge

De fleste af os kender til problematikken, at have så mange bolde i luften, at man kan miste overblikket. Lige præcis af den grund har vi skabt kategorien “plantavler”. Her finder du både plantavler til dig der bor for sig selv, såvel som par og familier.

Ugeplan tavle (inkl. ramme og whiteboard tusch)

Har du mange bolde i luften i løbet af ugen? Har du brug for at holde et overblik over ugens gøremål? Så er vores ugeplan tavle super ideel til dig. Vores ugeplan tavle rummer nemlig felter for alle ugens dage, hvor opgaverne kan nedfældes. Derudover kan du udfylde prioriteringer, lave en to-do liste, følge op på nye vaner og sidst, men ikke mindst, skrive notater. Plantavlen kommer i ramme og med tusch. Når du kommer til en ny uge, kan du viske tavlen ren med glasrens og en klud, og starte forfra.

Family Week Planner (inkl. ramme og whiteboard tusch)

Er I mere end 1 person i husstanden? Så anbefaler vi jer at kigge nærmere på vores family week planners. Her kan I både nedfælde ugens måltider samt opgaver. Opgaverne for ugen er opdelt for hver person, sådan at det giver et bedre overblik.

Hvor mange personer på husstanden skal bruge plantavlen? Alt efter hvor mange personer I er på husstanden kan I vælge mellem flere forskellige week planners. Her kan du vælge imellem om I er 2 personer3 personer eller 4 personer. Eller om det blot er til en enkelt person.

Vores Family Week Planner plantavler kan købes i 4 forskellige baggrundsfarver: beige, blå, grøn og lyserød.

Sidst, men ikke mindst, kommer vores plantavler selvfølgelig inkl. ramme og whiteboard tusch, sådan at de kan genbruges, uge efter uge. Det eneste du selv skal have er glasrens og en fiberklud.

Madplantavle (inkl. ramme og whiteboard tusch)

Mangler du som enkeltperson, eller jer som familie et overblik over ugens måltider? Så vil vi anbefale dig at kigge nærmere på vores madplan tavle. Her kan du/I nedfælde alle ugens måltider, lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snack. Samtidig med dette kan I også skrive løbende på, hvad der skal købes ind da der også er en indkøbsliste på tavlen – nemmere bliver det ikke.

Skal du/I blot bruge et overblik over ugens aftensmad? Så er det heldigt at vi har lavet flere plantavler. Vi har nemlig også lavet en aftensmad plantavle, hvor det blot er med aftensmad, men stadigvæk med en indkøbsliste.

Begge ovennævnte plantavler kan købes i forskellige baggrunde og størrelser med forskellige rammer. Begge plantavler kommer inklusiv ramme og whiteboard tusch.

Har du en idé til andre plantavler?

Skriv din idé til os!

Vi lever af vores kunders kritik, hvad end det er ris eller ros. Vi har nemlig øje for ét, mens I kan have øje for andet.

Hvis du har en idé til en andre plantavler, eksempelvis træning, vaner, rygestop eller andet – Så skriv endelig til os på kontakt@simonholst.dk

0
    0
    Din Kurv
    din vogn er tomTilbage til butikken
      Vælg Fragt-metode