img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

BYKORT

cat-banner Responsive image

Køb et bykort i kunstnerisk format

Hos SimonHolst.dk finder du bykort, der på sin egen kunstneriske måde viser byens smukkeste seværdigheder.

Du kan både købe dem som bykort i størrelse 15x21cm – med og uden ramme. (klik her for byplakater)

Vi har startet med at lave kort og plakater Danmarks største byer (København, Århus, Odense, Aalborg), og arbejdet videre med Randers, Fredericia, Vejle.

Har vi lavet din by? Hvis ikke, og du mener vi må ha’ glemt by no.01, så skriv endelig til os på kontakt@simonholst.dk.

Aalborg

49,00 kr

Fredericia

49,00 kr

Randers

49,00 kr

Hamburg 2

49,00 kr

Århus

49,00 kr

Berlin

49,00 kr

Vejle

49,00 kr

Hamburg 1

49,00 kr

Odense

49,00 kr

Skagen

49,00 kr

Middelfart

49,00 kr

København

49,00 kr

Kunstneriske by- kort og plakater

Vores bykort og byplakater er lavet ved, at vi har samlet de flotteste seværdigheder i en collage og givet hele billedet akvarelfarver og litografiske streger, så det på den måde har fået et mere kunstnerisk udtryk.

Bykort og Byplakater skabt ud af seværdigheder

Byens seværdigheder indeholder personligheder, der kendetegner byen og er med til, at indkapsle byens varemærke og personlighed. Derfor er det også vigtigt at kortene byder på seværdigheder fra byen. Tag Randers som et eksempel. Randers er kendt for Randers Regnskov. Men faktisk har Randers også en rigtig smuk fjord, hvor Danmarks mindste færge sejler. Her er der plads til max 30 passagerer. At samle alt fra regnskov til fjord og alle de andre seværdigheder fra Randers, giver et helhedsbillede af skønheden bag byen. Dét er hvad vi prøver at gøre med hver enkelte by.

Udenlandske byer

I 2021 deltager Simon Holst til Verdensudstillingen i Dubai ? Til verdensudstillingen deltager 192 forskellige lande, som kommer og viser hvad de kan. Her vil vi selvfølgelig gerne ha’ vores byplakater med!

Det bliver selvsagt en KÆMPE oplevelse med en masse muligheder for, at komme ud i den store vide verden. Derfor skal vi til at lave byplakater over nogle af verdens største byer, som vi kan præsentere for på Verdensudstillingen.

Hvis du har en idé til en by vi bare må ha’ med, og hvilke seværdigheder vi skal ha med fra denne by, så send os venligst en mail på kontakt@simonholst.dk

Så hvis du har venner i udlandet der fortjener en plakat, så hold øje med vores internationale side i år 2021, og se udviklingen her.

God fornøjelse :)

0
    0
    Din Kurv
    din vogn er tomTilbage til butikken
      Vælg Fragt-metode