Byplakater

 København

Køb en byplakat i kunstnerisk format

Hos SimonHolst.dk har vi samlet Danmarks store byer + et par ekstra og tryllet dem til smukke byplakater med hver deres varemærker. Måske din by også er der? Hvis vi har glemt din by, og du mener at det må være en fejl, så tip os på kontakt@simonholst.dk. Plakaterne kan også købes som kort.


ThumbnailsProductsPrice
fra 189,00kr
fra 170,00kr (10%)
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 170,00kr (10%)
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr
fra 189,00kr

Vores mest populære Byplakater

 Plakat

fra 189kr

 Plakat

fra 189kr

 Port of Odense

fra 189kr

Byplakater fra SimonHolst.dk

Unikke plakater af danske byer

Hvis du leder efter byplakater med et kunstnerisk udtryk, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har sat byernes største seværdigheder i collager, og givet dem et streg af akvarel og arkitektoniske streger, så de på den måde får et kunstnerisk touch.

Vi har lavet by plakater af både store og små byer – Byer vi har fået et tip om, og byer vi selv har fundet interessante og mærkbare.

Plakater af storbyerne

Hvis du vil leder efter en smuk byplakat af Aarhus, så har vi en plakat med både toner af liv og sjæl i. Samtidig vil du se nogle af Aarhus’ mest æstetiske bygninger og områder, samt mennesker i bevægelse.

Er du fra København? Så har vi også skabt en byplakat med Københavns største seværdigheder i højsædet. Her finder du alt fra runde tårn til Christiania, der er forenet i en smuk collage.

Plakater af mindre byer

Er du fra Randers, og leder du efter en byplakat af Randers? Så har vi lavet en byplakat der indkapsler Randers’ største seværdigheder, lige fra Randers regnskov til damen med æggene.

Er du fra Skagen, eller har du blot et tilhørsforhold til Danmarks nordligste by? Så har vi også skabt en skøn byplakat af Skagen, der fremmer æstetikken over Skagens smukkeste seværdigheder.

Har vi glemt din by?

Skriv endelig til os på kontakt@simonholst.dk – Vi er altid lydhør over at høre, hvilken by du synes skal være vores næste byplakat.