Om

Jeg er udlært designer, selvlært grafiker, og skaberen af plakaterne du finder her på siden.

Min virksomhed, SimonHolst.dk er sat i verden for at oplyse og inspirere folk til at tage de rigtige valg og fravalg i hverdagen. 80% af danskerne ønsker nemlig at leve mere klimavenligt, men de har svært ved at gennemskue, hvor man starter, og hvad der egentlig gør en forskel.

Sådan er processen

Jeg omsætter forskning og tunge klimarapporter til lærerige plakater, som gør mine kunders vej til en grønnere verden nemmere og sjovere. Mit hjerte banker også for det grønne køkken og gode rene råvarer. Sortimentet af plakater indeholder derfor også designs fra gastronomiens verden, som kan give lidt grønt krydderi til folks kreative evner i køkkenet.

Hver gang vi sælger en klimaplakat, sender vi 50 kr. til en velgørende organisation efter kundernes eget valg. Organisationerne vi samarbejder med, kæmper alle for en sag, vi også prioriterer højt. Send os endelig en mail, hvis du mener vi har overset én.

Alle plakater bliver printet på mat papir af høj kvalitet, der er FSC certificeret.

Om plakaterne

DEN FØRSTE PLAKAT

Den første plakat blev lavet tilbage i 2013. Min mormor fyldte 90 år, og jeg vil gerne give hende en særlig gave. Min mormor har altid været familiens centrale ’husmor’ med en stor interesse for madlavning. Derfor lavede jeg en plakat med krydderurter, som hun kunne hænge op i køkkenet. Derfra udsprang ideen til at tage alle de gamle køkkenplakater op til revurdering, og nymodernisere dem, så de er klimakorrekte og med et gastronomisk touch, der gerne skulle vække appetitten hos plakatens gæster.

MOTIVER OG STØRRELSER

På www.simonholst.dk finder du hele mit udvalg af plakater. Du kan købe plakaterne i 3 forskellige størrelser;

21 x 30 cm

30 x 40 cm

50 x 70 cm

KVALITET OG TRYK

Jeg kan godt lide at være miljøbevidst. Derfor trykkes alle plakaterne i FSC ® certificeret papir i Danmark. Papiret er bestrøget, hvilket betyder at der er påført en tynd belægning, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør at papiret ikke reflekterer. Papiret er særdeles aldersbestandigt, for hvorfor der ydes trykggaranti. Trykgarantien indbefatter dog at plakaten ikke står i direkte sollys, da intet papir har godt af at hænge i direkte sollys, da det ikke kan undgås, at farverne vil famle lidt over tid. Papiret er af høj kvalitet. Plakaterne er 170 gram MultiArt Matt. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed, da der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

MIT MOTIV MANGLER!

Er dit yndlingscitat eller din madmæssige levevej ikke illustreret som plakat på www.simonholst.dk? Eller mener du at vi mangler et helt overordnet og bestemt emne? Så er du mere end velkommen til at dele det med os på vores facebook side https://www.facebook.com/simonholstdk/. Vi tager imod alle ønsker og bud med kyshånd. Giv os samtidig et like og følg med når vi ligger nye plakater op.

COPYRIGHT

Vi har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Vi ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt.