OM SIMON HOLST

MANDEN BAG PLAKATERNE

Jeg er uddannet designer, selvlært grafiker og skaberen af plakaterne du finder på SimonHolst.dk

Eventyret startede i mit eget køkken, hvor jeg manglede plakater til væggen. Jeg syntes at udvalget af køkkenplakater var tyndt, og på den måde startede ideen om, at være Danmarks førende indenfor plakater til køkkenet.

Udvalget af plakater udviklede sig senere hen, hvor jeg begyndte at designe klimaplakater, der har til formål at inspirere folk til en grønnere hverdag. En del af disse plakater er lavet i samarbejde med nedenstående organisationer:

PLAKATER MED OMTANKE

For mig er det vigtigt at mine plakater ikke ”bare” er flotte, men at de også har noget at byde på. Jeg slår mig på, at mine plakater giver indtryk og inspiration til en grønnere omstilling, og derfor er der lagt tanker, hjerte og tid bag alle plakaterne.

PLAKAT STØRRELSER

For at gøre det simpelt og overskueligt for dig som kunde at vælge størrelse, så har jeg cuttet valgmulighederne for størrelse ned til de 2 mest populære plakatstørrelser. Derfor kan du købe vores plakater i størrelse M (30x40cm) og i størrelse L (50x70cm). Hvis du tænker at lave en flot billedevæg, der kan inspirere familie, gæster og venner, så kan du kombinere forskellige størrelser af plakaterne sammen med vores kort, der kommer i størrelse S (15x21cm).

RAMMER

Uanset om du vælger plakater eller kort kan du købe rammer med til dem. Vi indrammer endda for dig, så du ikke skal fumle rundt med fingrene. Så søde er vi simpelthen! Du kan tilvælge ramme inde under alle produkterne, ellers kan du se vores udvalg af rammer ved at klikke her.

PRINT

Bæredygtigheden er et stort varetegn for os. Derfor trykker vi selv alle plakaterne på vores egne bæredygtige storformatsprintere, med FSC-Certificeret papir. Vi printer på 190g Photo Satin Papir, der har en blank overflade, som virkelig får farverne til at træde frem i sin ret på plakaterne.

GIV LIDT 5-STJERNET KÆRLIGHED

Jeg går højt op i servicen er i top, og lever af at du, som kunde, er tilfreds med de plakater du får.

Hvis du har modtaget vores plakater, og synes kvaliteten er lige så flot som vist på vores webshop, så skal du

være velkommen til at gi’ lidt 5-stjernet kærlighed på:

https://dk.trustpilot.com/review/simonholst.dk