img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

Om SIMON HOLST

MIT NAVN ER SIMON HOLST

Jeg er udannet designer, selvlært grafiker og brænder for kreativitet.

Mit formål er, at skabe inspiration til hjemmet gennem plakater. Derfor vil du også hurtigt finde ud af, at plakaterne rummer mere end ”bare” æstetik og pynt. Plakaterne rummer også information og viden, som du vil kunne bruge i din hverdag.

Plakatvirksomheden startede i mit køkken. Jeg var i tvivl om, hvilke krydderurter der passede godt sammen, og manglede noget håndgribelig viden jeg altid ville kunne se på. Derfra udsprang ideen om, at lave en krydderurteplakat, der viste hvilke urter der passede godt sammen. Hurtigt blev jeg bidt af at designe ”køkken kundskab” i plakatformat, og siden da er det stukket helt af.

Efterhånden har jeg fået designet en række andre fede plakater indenfor andre kategorier – og mit hjerte brænder stadig ligeså meget for kreativitet og nytænkning.

Jeg håber du har fundet det du ledte efter. Hvis ikke? Så giv mig og mit team af dygtige ansatte et fingerpræg om, hvad du synes vi mangler på vores shop. Fang os på kontakt@simonholst.dk

De bedste hilsner

Baggrunde, Rammer, Størrelser og Print

Vi prøver at tage højde for, at vi mennesker lever på forskellige måder, og at vi har forskellig mængde plads på væggen.

Derfor kan du få alle vores køkkenplakater i forskellige baggrunde, sådan at de passer bedre til din væg.

På alle plakater kan du vælge mellem 3 forskellige rammer (rå egetræsramme, hvid egetræsramme og sort egetræsramme).

Alt efter hvor meget plads du har kan du få plakaterne i størrelserne: 30x40cm, 50x70cm eller 70x100cm. En del af plakaterne kan også købes i kort format, som har størrelsen 15x21cm.

For at sikre os den bedste kvalitet har vi sørget for det bedste print. Derfor bliver alle kort og plakater trykket på 250gr FSC-Certificeret Matte Papir.

Klimaplakater lavet i samarbejde med organisationer

Da jeg gik i gang med at lave klimaplakater var det vigtigste, at alle fakta for de forskellige klima emner var valide. Derfor tog jeg kontakt til forskellige relevante organisationer, der kunne hjælpe mig med fakta. Hurtigt blev det en realitet, at et samarbejde med disse forskellige organisationer vil være vejen frem.

Derfor vil en del af de klimaplakater du ser på vores side være lavet i samarbejde med følgende organisationer:

 • Logo
 • Produkt
 • Sitebeat Indonesien
 • Busser Woods

Når du køber en af de plakater vi har lavet i samarbejde med en af ovenstående organisationer, vil der blive doneret 50kr til denne organisation.

 

Hvilke plakater er lavet i samarbejde med organisationerne?

Sammen med Den Danske NaturFond har vi lavet plakaten ”Sådan hjælper du den vilde natur

Sammen med Plastic Change har vi lavet plakaten ”Spar på plastikken

Sammen med Verdens Skove har vi lavet plakaten ”Mere indlandsis

Sammen med Save the Orangutan har vi lavet plakaten ”Fordele ved skoven

 

Giv os lidt 5-stjernet kærlighed

På SimonHolst.dk går vi højt op i, at servicen er i top. Vi lever af at du, som kunde, er tilfreds med de plakater du får.

Hvis du har modtaget vores plakater, og synes kvaliteten er lige så flot som vist på vores webshop, så skal du

være velkommen til at gi’ lidt 5-stjernet kærlighed

Gør det ved at klikke her:

 

For mig er det vigtigt at mine plakater ikke ”bare” er flotte, men at de også har noget at byde på. Jeg slår mig på, at mine plakater giver indtryk og inspiration til en grønnere omstilling, og derfor er der lagt tanker, hjerte og tid bag alle plakaterne.

 

0
  0
  Din Kurv
  din vogn er tomTilbage til butikken
   Vælg Fragt-metode