Krydderurter

Se billeder af Krydderurter

 Blad

Ved du hvilke krydderurter der passer godt sammen? De er fantastiske i madlavningen, og de kan pifte enhver ret op, både i smag og i anretningen. De har en skøn aroma, som virkelig kan være med til at gøre din madlavning ekstra lækker. Dertil kan urterne anvendes både i det salte og det søde køkken, som et slag krydderi til at få eller frembringe den gode smag.

Få inspiration til at matche krydderurter i din mad

Krydderurter har mange forskellige smage, og der kan være stor forskel på hvilke af de forskellige smage, der passer godt sammen i maden. På vores plakat finder du en liste over de mest brugte krydderurter herhjemme i Danmark. Med det gode overblik kan du holde dig ajour, få ideer, og få inspiration til, hvad der går godt sammen, og hvordan de komplimenterer hinanden i din mad. Med den fine oversigt lærer du urterne bedre at kende i navn, udseende, og hvordan du bruger dem sammen med andre urter. Med andre ord, kan du opnå bedre samhørighed i din madlavning.

Designet til at se flot ud og inspirere dig i dit køkken

Vi designer altid vores køkken plakater til at se godt ud i køkkenet. Vi mener, at gode køkken plakater skal være informative og give køkkenet et friskt og flot pust. Dertil ved vi, at ikke et køkken er ens. Derfor kan du selv vælge mellem 3 baggrunde på vores krydderurter plakat. Derudover kan du vælge mellem 3 størrelser, og du kan vælge at købe et af vores 3 flotte rammer med. Dermed passer vores plakater ind i de fleste køkkener. Ved tilkøb af et af vores rammer, rammer vi selvfølgelig din plakat ind for dig.

Vil du have flere plakater i dit køkken? Vi synes at krydderurter plakaten passer godt sammen med vores Vitaminer & Mineraler plakat.

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!

 Simon Holst