Alfabet Plakat Dinosaur

Alfabet Plakat Dinosaur

Alfabet plakat med dinosaur til børneværelset

Er din søn helt vild med dinosaurer? Så kan du forkæle ham med denne fine alfabet plakat  dinosaur, hvor der er 25 forskellige dinosaurer på. Ikke alene er der 25 forskellige dinosaurer på plakaten, men de er sat i alfabetisk rækkefølge, så han samtidig kan få alfabetet indlært. Der findes ikke nogle dinosaurer der starter med æ, ø og å, så husk din dreng på disse bogstaver ;-)

Børneplakaten til drengen der elsker dinosaurer

Dinosaurer er og bliver et kæmpehit blandt de små. Tænk, at der engang har fandtes så store, koldblodige bæster på jorden, med KÆMPESTORE hugtænder og bittesmå arme, der kunne brøle en tiger væk! Ja, det er ikke til at forstå.. og måske er det lige netop det, der gør dinosaurer så eventyrligt for børn.

Her får du en dinosaur plakat, der er med til at skabe stemningen på børneværelset. 25 forskellige eventyrlige dinosaurer, som din søn sikkert ikke har hørt om før, men som han nu får mulighed for at få kendskab til. Udover at plakaten giver kendskab til dinosaurer, så giver den også indlæring til alfabetet. Det er simpelthen den største tjeneste du kan gøre for din søn, at give ham hvad han elsker = Dinosaurer – og subtilt lærer ham alfabetet samtidig – Hvabehar!

Vælg størrelse og ramme til din dinosaur plakat

Vi har selvfølgelig taget højde for, at børneværelser kan være forskellige, også når det kommer til mængden af plads på væggen. Derfor kan du købe denne dinosaurplakat i 3 forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm og 70x100cm). Samtidig giver vi dig mulighed for at tilkøbe ramme til plakaten. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer (hvid egetræsramme, sort egetræsramme eller rå egetræsramme). Du har selvfølgelig også mulighed for at købe plakaten uden ramme. På den måde kan du få dinosaur plakaten præcis som det passer ind til børneværelset.

Har du set vores anden dinosaurplakat?

Vi har lavet en anden og mere illustrativ dinosaur plakat til den kræsne køber. Her er der mere taget højde for kunsten, hvor vi har malet dinosaurerne mere levende og tredimensionelle. Vi kan varmt anbefale dig, at gå ind og tage et kig på den ved at klikke her.