Plakater

Herunder kan du se alle vores plakater

Hvilke plakater kan du finde på SimonHolst.dk?

På SimonHolst.dk finder du både flotte og inspirerende plakater på samme tid.

Det er forskelligt, hvordan vi indretter vores hjem, og derfor prøver vi at skabe noget til enhver smag.

Herunder får du et hurtigt overblik af vores forskellige kategorier.

Køkkenplakater

Vi har på SimonHolst.dk sat os stærkt på kategorien Køkkenplakater til de danske hjem.

Vi mener at det er vidt forskelligt, hvordan vi mennesker lever når det til kommer til mad. Derfor har vi sørget for at give jer et bredt udvalg af køkken plakater.

Det fede ved vores køkkenplakater er at du kan vælge forskellige dem alle med forskellige baggrunde. På den måde kan du sikre dig, at du får en der passer ind i dit køkken! Derudover har vi skabt vores køkkenplakater med det formål, at inspirere kunderne til netop den livsstil de lever, når det kommer til mad.

For stort et udvalg på køkkenplakater?

Vi har efterhånden et stort udvalg når det kommer til plakater til køkkenet. Her får du vores Top 5 over de mest populære køkkenplakater:

1: Årstidernes frugt og grønt

Det kan være svært at finde ud af, hvilke frugter og grøntsager er i sæson. Derfor har vi skabt en plakat, der viser hvilket frugt og grønt der er i sæson. Plakaten “Årstidernes frugt og grønt” giver dig et unikt indblik i, hvad der er i sæson. På den måde kan du både leve mere bæredygtigt, og samtidig få frugt og grøntsager med mere smag.

2: Årstidernes grøntsager

Hvis du vil ha’ en mere overskuelig plakat end Årstidernes frugt og grønt, får du her en plakat med, hvilke grøntsager der er i sæson. Plakaten “Årstidernes Grøntsager” følger de danske anvisninger på, hvilke grøntsager der er i sæson hvornår. Den har været vores absolutte favorit i lang tid, og kører et tæt race om førstepladsen med Årstidernes frugt og grønt.

3: Kaffe

Hvis du er kaffeelsker, og mangler inspiration til kaffen, så er vores køkkenplakat med kaffe opskrifter lige noget for dig. På denne kaffeplakat får du nemlig 28 forskellige opskrifter, som kan inspirere dig til at få ny kop kaffe, hver morgen.

4: Smoothies

Hvis du godt kan li’ at starte dagen ud med en smoothie, men savner inspiration til måder at lave dem på? Så får du her en smoothieplakat med 30 forskellige opskrifter, både på greenies og frugt smoothies. Lad plakaten samle appetit i køkkenet og inspirere dig til en dag fyldt med frugt og grønt.

5: Vitaminer & Mineraler

Har du styr på vitaminer & mineralerne? Vi går den mørke tid i møde og det bliver endnu vigtige at have styr på ens vitaminer og mineraler – at vi fx. får nok D-vitamin nu hvor solen ikke skinner meget☀️ Planteriget kommer med et væld af næringsstoffer, og her hjælper denne plakat med at vise, hvor du kan finde de vigtigste vitaminer og mineraler i naturligt mad.

Køb plakaterne på engelsk

Leder du efter mine plakater på engelsk? Så kan du med fordel besøge vores internationale side – SimonHolst.com. Her kan du få plakaterne sendt til 23 forskellige lande, og snart udvider vi det til hele verden. Vi glæder os ?

Har du en idé til kategori af plakater? Vi er altid lydhør overfor nye ideer! Skriv til os på [email protected] med din idé, og så kan det være det bliver til virkelighed J