Plakater

Plakater til hjem | Køkkenet | Byplakater | Leksikonplakater

Vi har et bredt sortiment af plakater til hjemmet.

Her finder du blandt andet:

Byplakater | Klimaplakater | Køkkenplakater | Retro Leksikonplakater | Sportsplakater

Herunder kan du se alle vores plakater!

Hvis det bliver for mange at forholde sig til på én gang, kan du herunder vælge, hvilke kategorier du helst vil se.

HVILKE PLAKATER VIL DU SE?

Reset

ThumbnailsProductsPrice
fra 189kr
fra 189kr
Årstidernes Frugter

Årstidernes frugter

Følg frugten i de fire årstider

Årstidernes frugter gror i forskellige sæsoner. Her får du en plakat, der kan hjælpe dig til, at spise frugt på en bæredygtig måde. Er du miljøbevidst? Jorden har brug for din indsats, og du har brug for jorden. Jordbær gror eksempelvis ikke i vinterhalvåret, i hvert fald ikke i Danmark. Plakaten årstidernes frugter viser dig, hvilke frugter der gror på de forskellige tidspunkter af året. Den hjælper til at du kan følge årstiderne, og dermed spare på jordens resourcer. Plakaten er lavet i et nymoderne design, og passer godt sammen med vores plakat Årstidernes Grøntsager
fra 189kr
Æbler plakat
Æbler
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. På denne plakat har vi samlet nogle af de mest velkendte og velsmagende æbler, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne æble plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Vi har også lavet alle leksikonplakaterne som kort. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
Affaldssortering

Sortér dit affald korrekt

Vi har med hjælp fra Grøn forskel og Neohippie designet en plakat, der vejleder dig i, at sortere dit affald korrekt. Plakaten giver dig både billeder af, hvad der skal sorteres hvorhen, og hvornår eksempelvis papaffald ikke skal sorteres fra med andet papaffald. På den måde kan I blive inspireret og oplyst om, hvor vigtig det er at affaldet kommer de rigtige steder hen.
fra 189kr