Klimaplakater der inspirere til en grøn fremtid

Grønne mærkesager i samarbejde med grønne organisationer

Vi har i samarbejde med en række grønne organisationer, designet et sæt klimaplakater, der alle inspirerer til, hvordan vi kan gøre en grøn forskel. Hvis du vil se deres mærkesager, og hvilke plakater vi har lavet sammen, kan du se dem ved at klikke på Grønne Mærkesager i menuen. Nedenunder kan du se hvilke organisationer vi har samarbejdet med.

SAMARBEJDSPARTNERE

Verdens Skove

De tropiske skove i Sydamerika er under voldsomt pres. Sojaplantager er en af de væsentligste direkte og indirekte årsager til skovrydning i Sydamerika. Soja dyrkes ofte på jord, der tidligere har været brugt til kvægdrift. Kvægdriften skubbes så ind i skoven og fører til ny skovrydning.

I Argentina, Brasilien og Paraguay er store områder af regnskov i Amazonas og savanne-skov i Cerrado- og Chaco-områderne ødelagt for at give plads til sojaplantager.

Sojaen beslaglægger nu over 56 millioner hektar jord i Argentina, Brasilien og Paraguay. Det svarer til mere end hele Frankrigs areal og er omkring halvdelen af de tre landes landbrugsareal.

Verdens Skove er en dansk organisation, der sætter sin lid til demonstrationer, underskriftindsamlinger, aktive handlinger og meget mere, for at få stoppet denne vanvittige proces af skovudryddelse.

Sådan støtter Verdens Skove

Vi har i samarbejde med Verdens Skove lavet en plakat, der inspirerer til, hvilke ting vi som mennesker kan gøre i vores hverdag for, at reducere vores udledning af CO2. For hvert salg af denne plakat donerer vi halvdelen af beløbet til Verdens Skove. Find plakaten her.

Vil du vide mere om Verdens Skove? Så klik her.

Jf. indsamlingsbekendtgørelsen §12 skal vi offentliggøre vores regnskab på de donationer vi har foretaget for Verdens Skove. Du kan hente vores regnskab ved at klikke her: Verdens Skove.

Red Orangutangen

Orangutangen er sammen med andre arter kritisk truet, da regnskoven forsvinder med alarmerende hast. Det truer både biodiversiteten og klimaet.

Red orangutangen redder vilde orangutanger i Borneo, hvis regnskovshjem er blevet ødelagt. De rehabiliterer forældreløse orangutanger, som uden organisationens hjælp ville dø eller blive en del af den illegale handel med kæledyr.

Sådan støtter du Red Orangutangen

Vi har i samarbejde med Red Orangutangen lavet en plakat, der inspirerer til, og oplyser om, hvilke fordele skovene har for os som mennesker. For hvert salg af denne plakat donerer vi halvdelen af beløbet til Red Orangutangen. Find plakaten her.

Vil du vide mere om Red Orangutangen? Så klik her.

Jf. indsamlingsbekendtgørelsen §12 skal vi offentliggøre vores regnskab på de donationer vi har foretaget for Verdens Skove. Du kan hente vores regnskab ved at klikke her: Red Orangutangen

Har du en idé til en mærkesag vi har overset? Så skriv endelig til os på kontakt@simonholst.dk.