Årstidernes Frugt Og Grønt

Spis mere bæredygtigt

Se billeder af Årstidernes Frugt Og Grønt

I supermarkeder kan man få mange frugt og grøntsager fra hele verden og året rundt. Dette er en udvikling fra den global handel og den moderne landbrug. Dette gør, at den førhen naturlige bevidsthed omkring frugt og grøntsagernes sæsoner er gået tabt, da mange af dem nu kan fås året rundt.

Men hvorfor vide noget omkring frugt og grøntsagernes sæsoner?

Det er individuelt, hvad vi hver især går efter i supermarkedet. Skal det være økologisk, frisk, eller skal det bare være den billigste pris? Hvis man vælger at spise efter sæsonerne, vil frugt og grøntsager generelt være billigere og friskere. Dertil vil de også være meget mere smagfulde og ernæringsrige, fordi de har haft en mere naturlig vækst, og bliver ikke høstet for tidligt. Dertil er det mere miljøvenligt at spise efter sæson, fordi transport og behandling er mindre, og dermed påvirker det miljøet mindre.

Indhold på plakaten

På denne plakat finder du en komplet samling af både frugt og grøntsager fra vores plakater Årstidernes Grøntsager og Årstidernes Frugter. På denne plakat har vi grupperet frugt og grøntsager efter de fire klassiske sæsoner: vinter, forår, sommer og efterår, som giver en flot og overskuelig struktur, og et godt overblik.

Et friskt pust til dit køkken og du vælger selv

Vores plakater er ikke kun funktionelle og inspirerende, de er designet til at se flot ud i dit køkken. Som med de fleste af vores plakater, har du mulighed for at vælge den variation, som passer bedst ind i dit køkken. Du har mulighed for at vælge mellem 3 baggrunde, at vælge om du vil tilkøbe et af vores 3 flotte rammer, og vælg mellem 3 forskellige størrelser. Alle variationer af plakaten vil have samme flotte visuelle indhold. Vi rammer som altid din plakat ind, når du tilkøber en ramme hos os.

Se vores andre årstidsplakater

Bliver det for mange frugt og grøntsager på en og samme plakat? Så kan du med fordel se vores Bestseller “Årstidernes Grøntsager“.

Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!