Køkkenkort

Lad dig inspirere i køkkenet

MÅ du bare eje noget af vores kunst i køkkenet? ..men har måske ikke så meget fri vægplads?

Eller vil du bare gerne ha en god påmindelse eller bare lidt inspiration på dine madvaner i hverdagen?

Vi har lavet de fleste køkkenplakater i et mindre format – vi kalder dem for køkkenkort. Køkkenkortet har størrelsen 15x21cm og kan købes både med og uden ramme.

Sidst men ikke mindst kan du få køkkenkortet i 3 forskellige baggrunde – du vælger selv hvilken en der passer bedst hjem i jeres boligindretning.


ThumbnailsProductsPrice
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
49kr
Spiselige Blomster

PLAKATEN DER SÆTTER KULØR PÅ HVERDAGEN

Hvis du er tilhænger af naturen og dens flotte farver vil du elske denne plakat, der indeholder 8 flotte spiselige blomster (kaprifolium, hibiscus, rød kornblomst, tusindfryd, morgenfrue, lavendel, roser og krokus). Blomsterne er lavet med et strejf af akvarel og litografi, der gør farverne kraftigere og stregerne skarpere. Plakaten er lavet i et nymoderne design, og passer godt sammen med Bærsymfoni. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49kr
49kr
49kr
Årstidernes Fisk & Skaldyr

PLAKATEN TIL FISKEREN

Denne plakat er en opdateret version af Årstidernes Fisk & Skaldyr, hvor der på denne er cuttet ned i antal af fisk, sådan at detaljerne på fiskene kommer til sin ret. Med hjælp fra den danske organisation Levende Hav og direktøren for Danmarks ældste fiske restaurant (Clausen's fiskehandel), kommer her en plakat til alle dem, der spiser fisk: Årstidernes fisk og skaldyr. Sammen med danske havbiologer har vi lavet en smuk plakat, der inspirerer fiske-spisere til at spise fisk indenfor rigtig sæson for bedre at bevare fiskestanden. Plakaten er lavet i et nymoderne design, og passer godt sammen med Årstidernes Frugt & Grønt. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49kr
Årstidernes Fisk Og Skaldyr
Med dette kort (str 15x21cm) får du og familien et godt overblik over, hvilke fisk der er i sæson. Er du miljøbevidst? Det anbefales at holde sig til fisk 2 gange om ugen. Dels pga. dets høje indhold af Omega fedtsyrer, men i særdeleshed også med henblik på at bevare fiskestanden. Dette kort hjælper dig med at ajourføre, hvilke fisk du skal spise på hvilke tidspunkter. Dette kort har størrelsen 15x21 cm, og kan købe med eller uden ramme. Du kan også vælge at hænge den op på køleskabet, eller andre steder - du bestemmer.
49kr
Årstidernes Frugt Og Grønt – NY Version
Få et lettere og mere afbalanceret overblik over, hvilke frugter og grøntsager der er i sæson. Frugt og grønt, der er dyrket indenfor dens sæson smager bare af mere, og så er det også en langt mere bæredygtig levevis, at spise hvad naturen giver os lige her og nu. Derfor har vi sat dette kort til verden - for at inspirerer dig til at spise mere miljørigtigt, og samtidig få mere ud af smagen fra frugterne og grøntsagerne. Hæng ÅRSTIDERNES FRUGT OG GRØNT op i hjemmet, og gør det til et godt samtaleemne med børnene, familien, vennerne, naboerne, postmanden eller vindueskiggeren. Grønne hilsner fra Simon Holst
49kr
Årstidernes Frugter
Med dette kort (str 15x21cm) får du og familien et godt overblik over, hvilke frugter der er i sæson. Er du både bevidst om miljøet, og om at frugter i sæson bærer mere smag? Men er i tvivl om, hvornår f.eks. brombær er i sæson? Så er dette kort super aktuelt for dig. Dette kort har størrelsen 15x21 cm, og kan købe med eller uden ramme. Du kan også vælge at hænge den op på køleskabet, eller andre steder - du bestemmer.
49kr
49kr
Årstidernes Grøntsager

Årstidernes grøntsager

Hvornår var det nu, at ​grøntsagerne ​er ​i sæson​? Med den globale handel er der mange grønsager, man kan få året rundt, hvilket kan gøre det svært at vide, hvornår de er i sæson.

Hvorfor spise efter ​årstidens grønsager​?

Der kan være mange grunde til at vide, hvornår en grøntsag er i sæson. Ofte er dansk frugt og grønt i sæson friskere og billigere. Andre grunde er smag, miljø og sprøjtemidler. Smag ​- Er der forskel på smagen i grøntsagerne i løbet af året? Ja, det er der. Et af grundene er tidspunktet for at grøntsager bliver høstet pga. blandt andet transport. Grønsager, der eftermodnes efter høst, har en anderledes smag og kan også indeholde færre næringsstoffer. Miljø ​- En grund til at spise grøntsager efter sæson og at gå efter lokalt er miljø. Grønsager fra Danmark har en meget kortere rejse fra landmand til butik end fra udlandet. Dertil kan der være processer, såsom sortering og indpakning, som kan bidrage til udledning, da der kan være andre miljøregler i udlandet end dem, vi kender i Danmark. Mindre sprøjtemidler ​- I dansk landbrug, har vi større begrænsninger på brugen af sprøjtemidler end mange andre lande, specielt uden for EU. Derfor har de fleste grønsager fra Danmark meget færre spor af sprøjtemidler.  

Indhold på ​Årstidens grøntsager​ plakat

På vores plakat finder du et overskueligt overblik over sæsonerne for grøntsagerne. Vi har delt det op i de fire klassiske sæsoner: vinter, forår, sommer og efterår, for at skabe et flot og overskuelig struktur. Grøntsager taget med på plakaten bliver dyrket i Danmark, og dermed er plakaten også informativ for den miljøbevidste forbruger.

Mulighed for at vælge det, som passer flot ind i dit køkken

Vores plakater giver dig et flot og visuelt overblik over ​årstidens grøntsager.​ Bliv inspireret af vores plakat og lad den pynte i dit køkken. Du kan selv vælge, hvad passer bedst ind i dit køkken ved at vælge mellem 3 baggrunde, vælg om du vil tilkøbe et af vores 3 flotte rammer, og du kan vælge mellem 3 forskellige størrelser. Ved tilkøb af en ramme rammer vi din plakat ind for dig.
49kr

Fra køkkenplakater til køkkenkort

Kan også købes som plakater

Vi startede med at lave alle køkkenkortene som plakater, og fandt senere hen ud af, at det er forskelligt om folk vil ha’ det hængende som dekoration, eller som en god påmindelse på deres værdier i forhold til madvaner.

Hvis du leder efter dekoration til væggen i køkkenet, så vil vi anbefale dig at prøve og gå ind og se vores udvalg af køkkenplakater. Du kan finde dem ved at klikke her.

Køkkenplakater på engelsk?

Find dem på vores internationale side

Hvis du vil give en af vores plakater i gave til en fra udlandet, så kan du finde vores køkkenplakater på vores engelske side. Find dem ved at klikke her.

En gang i nærmeste fremtid kan du også få vores køkkenkort på engelsk.