Køkkenkort

Lad dig inspirere i køkkenet

MÅ du bare eje noget af vores kunst i køkkenet? ..men har måske ikke så meget fri vægplads?

Eller vil du bare gerne ha en god påmindelse eller bare lidt inspiration på dine madvaner i hverdagen?

Vi har lavet de fleste køkkenplakater i et mindre format – vi kalder dem for køkkenkort. Køkkenkortet har størrelsen 15x21cm og kan købes både med og uden ramme.

Sidst men ikke mindst kan du få køkkenkortet i 3 forskellige baggrunde – du vælger selv hvilken en der passer bedst hjem i jeres boligindretning.


ThumbnailsProductsPrice
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
Årstidernes Fisk & Skaldyr

PLAKATEN TIL FISKEREN

Denne plakat er en opdateret version af Årstidernes Fisk & Skaldyr, hvor der på denne er cuttet ned i antal af fisk, sådan at detaljerne på fiskene kommer til sin ret. Med hjælp fra den danske organisation Levende Hav og direktøren for Danmarks ældste fiske restaurant (Clausen's fiskehandel), kommer her en plakat til alle dem, der spiser fisk: Årstidernes fisk og skaldyr. Sammen med danske havbiologer har vi lavet en smuk plakat, der inspirerer fiske-spisere til at spise fisk indenfor rigtig sæson for bedre at bevare fiskestanden. Plakaten er lavet i et nymoderne design, og passer godt sammen med Årstidernes Frugt & Grønt. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Årstidernes Fisk Og Skaldyr
Med dette kort (str 15x21cm) får du og familien et godt overblik over, hvilke fisk der er i sæson. Er du miljøbevidst? Det anbefales at holde sig til fisk 2 gange om ugen. Dels pga. dets høje indhold af Omega fedtsyrer, men i særdeleshed også med henblik på at bevare fiskestanden. Dette kort hjælper dig med at ajourføre, hvilke fisk du skal spise på hvilke tidspunkter. Dette kort har størrelsen 15x21 cm, og kan købe med eller uden ramme. Du kan også vælge at hænge den op på køleskabet, eller andre steder - du bestemmer.
49,00kr
Årstidernes Frugt Og Grønt – NY Version
Få et lettere og mere afbalanceret overblik over, hvilke frugter og grøntsager der er i sæson. Frugt og grønt, der er dyrket indenfor dens sæson smager bare af mere, og så er det også en langt mere bæredygtig levevis, at spise hvad naturen giver os lige her og nu. Derfor har vi sat dette kort til verden - for at inspirerer dig til at spise mere miljørigtigt, og samtidig få mere ud af smagen fra frugterne og grøntsagerne. Hæng ÅRSTIDERNES FRUGT OG GRØNT op i hjemmet, og gør det til et godt samtaleemne med børnene, familien, vennerne, naboerne, postmanden eller vindueskiggeren. Grønne hilsner fra Simon Holst
49,00kr
Årstidernes Frugter
Med dette kort (str 15x21cm) får du og familien et godt overblik over, hvilke frugter der er i sæson. Er du både bevidst om miljøet, og om at frugter i sæson bærer mere smag? Men er i tvivl om, hvornår f.eks. brombær er i sæson? Så er dette kort super aktuelt for dig. Dette kort har størrelsen 15x21 cm, og kan købe med eller uden ramme. Du kan også vælge at hænge den op på køleskabet, eller andre steder - du bestemmer.
49,00kr