RETROKORT

VINTAGE KORT TIL HJEMMET

Er du til retro stilen? Så kan vores vintage kort med gamle motiver give indretningen en ekstra kant. På SimonHolst.dk har vi taget kunstneriske billeder fra gamle bøger, redigeret i farvetoning/skarphed og givet dem en ny baggrund, der passer til udtrykket. På den måde får du ”ny vin på ny flaske”, der er med til at sætte præg på æstetikken i hjemmet.

Se vores flotte udvalg igennem. Vi håber du finder de rette kort til dit hjem ?


ThumbnailsProductsPrice
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
49,00kr
Stjernefrugt
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med stjernefrugt? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her et smukt kort med stjernefrugt, også kaldet carambole, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette stjernefrugt kort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Pothos
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med pothos? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her et smukt kort med pothos, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette pothos kort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Papaya
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med papaya? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her et smukt kort med papaya, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette papayakort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Ostraciontes
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med forskellige arter af kuffertfisk. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Lacertilia – Øgler
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med forskellige arter af øgler. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Kakao
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med kakao? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra bønnerne? Så får du her et smukt kort med kakao, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette kakaokort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Jordbær
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med jordbær? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra jordbærene om sommeren? Så får du her et smukt kort med jordbær, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette jordbærkort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Gamochonia
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med forskellige arter af blæksprutter. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Fisk
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med flotte forskellige af fiske arter, der er taget fra en gammel leksikon bog fra 1905. Kortet er ideel som gave til fiskeren. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Discomedusae – Gopler
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med forskellige arter af gopler. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Chiroptera – Flagermus
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med chiroptera, som er en art af flagermus. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Chelonia – Skildpadder
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med chelonia, som er en art af skildpadder. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Batrachia – Amfibier
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du et kort med amfibier, som er en padde art af frøer. Kortet er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Banan
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med bananer? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra bananer? Så får du her et smukt kort med bananer, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette banankort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Avocado
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du den helt store avocado fan? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne fra avocado? Så får du her et smukt kort med avocado, der er taget fra et gammel leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette avocado kort kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Ascidiae – Søpunge
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På dette kort har vi samlet forskellige arter af søpunge, og sat det på en mørk baggrund, så farverne fra søpungene kommer til sin ret. Dette søpunge kort kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Arachnida – Spindlere
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På dette kort har vi samlet forskellige arter af spindlere, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette spindlere kort kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Antilopina – Antilope
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. På dette kort har vi samlet forskellige arter af antiloper, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Dette antilope kort kan hænges op, og pynte væggen i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Billederne er tegnet af Ernst Haeckel og taget fra bogen Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Ananas
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du til Ananas? Så får du her en smuk plakat med ananas, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne ananas plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Vi resten af vores leksikonkort ved at klikke her. Vi har også lavet dem som leksikon plakater. Se dem ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr
Æbler
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. På denne plakat har vi samlet nogle af de mest velkendte og velsmagende æbler, og sat det på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne æble plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
49,00kr

Idé til nye retro designs?

Tip os

Har du et tip til os om andre retro designs vi bør sælge?

Vi lever og vokser af, at få tips fra vores kære kunder ?

Skriv endelig hvis du har nogle tips til kontakt@simonholst.dk

Køb vores vintage kort som plakater

30x40cm, 50x70cm, 70x100cm – du bestemmer!

Vores vintage kort kommer i størrelsen 15x21cm, og kan købes med eller uden ramme – du bestemmer!

Ligesom du også bestemmer om du vil købe dem som kort, eller som plakat ?

Hvis du vil mikse, så er det dét du gør – DU BESTEMMER ?

Se vores retro kort som plakater her.

Want them in english?

No problemo ?

If you want our retro posters in english, you can get that as well – Sky is the limit!

Buy our vintage posters and ship them to countries around Europe at www.simonholst.com