Vin-Plakat

Er du til vin, og mangler du et bedre kendskab? Så er vores plakat med vin måske din redning til de næste sammenkomster

Flot og rustik vinplakat med en simpel guide til dosering, glas, mad og opbevaring mm.

Se billeder af Vin Plakat

Vores vin plakat er mere end “bare” flot! Den er en guide til bedre oplevelser med vin. Denne vinplakat giver dig nemlig et overblik over forskellige typer af vine der findes, hvad for noget mad der passer godt til disse vine, hvilke glas du skal bruge, hvor meget vin der skal doseres i glasset og mere til. På den måde sikrer du dig et godt og overordnet kendskab til dine vinoplevelser.

Indhold og design på vin plakaten

Plakaten skal ses som en guide til bedre vinoplevelser. Den indeholder de 9 forskellige typer af vine der findes (mousserende vin, fyldig hvidvin, tør hvidvin, sød hvidvin, rosé, let rødvin, fyldig rødvin, krydret rødvin og dessertvin). Hver vintype viser hvad for noget mad der passer til denne art, hvilke vinglas man bruger, hvor meget man doserer, intervallet af alkohol og kalorier i vine, hvilken temperatur man skal opbevare vin i. Sidst, men ikke mindst, viser plakaten hvor lang holdbarhedstiden er på vinen efter åbning. Plakaten er designet med et gammeldags look, for at fremme det nostalgiske udtryk en flaske vin kan have. Derudover er plakaten omkranset af mønstre med vindruer, og titlen er indrammet i en label. For at sikre, at den også passer i dit hjem, kan du vælge mellem 3 forskellige baggrunde til plakaten, samt 3 forskellige rammer, eller uden ramme. Du kan til og med købe plakaten i 3 forskellige størrelser, alt efter, hvad der passer bedst til jeres hjem. Med andre ord, så får du plakaten præcis, som du gerne vil have den. Ved køb af ramme, rammer vi altid din plakat for dig.

Vi kan også anbefale andre drikke plakater

Hvis vin ikke er dit eneste foretrukne indenfor alkohol, vil vi anbefale dig at se vores andre drikke plakater. Vi har også lavet en cocktail plakat, der giver opskrifter på 20 af de bedste cocktails. Derudover har vi også lavet en øl plakat, der viser alle de forskellige typer øl der findes, samt hvad for noget mad der passer til disse øl. Vi ønsker dig god fornøjelse med valget af din næste plakat.