RETROPLAKATER

Æstetiske plakater med gamle illustrationer

Retroplakater der giver ro til indretningen

Er du til æstetiske retroplakater, der giver ro til indretningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har fundet en masse flotte illustrationer fra gamle bøger, og skabt de fineste retroplakater ud af dem. Her kan du både finde gamle illustrationer af frugt og grønt samt dyr. Alle vores retro plakater kommer med den samme æstetiske baggrund, hvilket giver balance til væggen, hvis du tænker at hænge flere op.


ThumbnailsProductsPrice
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
189kr
Svampe – Adolphe Millot
Grafisk gentryk fra kunstneren Adolphe Millot fra 1909 "Illustration larousse de champignon" Plakaten er trykt på 180 g Photo Satin Papir. Papiret er FSC ™ -certificeret - mærket for ansvarligt skovbrug og PEFC og er også resistent over for aldring (ISO 9706). Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
189kr
189kr
Stjernefrugt
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med stjernefrugt? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her en smuk plakat med stjernefrugt, også kaldet carambole, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne stjernefrugt plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
Pothos
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med pothos? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her en smuk plakat med pothos, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne pothos plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
Papaya
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et stykke kunstværk, der kan pryde væggen og skabe appetit i hjemmet. Er du helt vild med papaya? eller kender du en, der ikke kan holde nallerne væk fra frugten? Så får du her en smuk plakat med papaya, der er taget fra et gammelt leksikon, og sat på en rustik baggrund, så det pynter bedst muligt i dit hjem. Denne papaya plakat kan hænges op, og samle appetit i køkkenet, stuen, entreen, lige dér hvor du mener den gør sig bedst til. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
Ostraciontes
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du en plakat med forskellige arter af kuffertfisk. Plakaten er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr
Lacertilia – Øgler
Mangler du pynt til væggen af den gamle skole? På www.SimonHolst.dk har vi sammensat en række billeder fra gamle bøger, og gjort dem til et samlet stykke kunstværk, der kan pryde væggene i hjemmet. Her får du en plakat med forskellige arter af øgler. Plakaten er et kunststykke fra Ernst Haeckels bog, Kunstform Der Natur, der blev udgivet i 1899. Se resten af vores klassiske leksikon plakater ved at klikke her. Du vil blive positivt overrasket over den uovertrufne kvalitet af trykning og emballage!
189kr