RETROPLAKATER

Flotte plakater til hjemmet

Er du til retro stilen? Så kan plakater med gamle motiver give indretningen en ekstra kant. På SimonHolst.dk har vi taget kunstneriske billeder fra gamle bøger, redigeret i farvetoning/skarphed og givet dem en ny baggrund, der passer til udtrykket. På den måde får du ”ny vin på ny flaske”, der er med til at sætte præg på æstetikken i hjemmet.

Kig vores flotte udvalg igennem. Vi håber du finder de rette plakater til dit hjem.

Retro plakater til hjemmet

Er du også til retro plakater, retro design og generelt bare ting der udstråler vintage? Det er vi også! Derfor har vi brugt uanede mængder af tid på at rode gamle bøger igennem med flotte illustrationer, der kan give et nostalgisk og gammeldags udtryk, og lavet dem om til plakater.

Adolphe Millot Plakater

Iblandt alle bøger stødte vi på en fransk kunstner, ved navn Adolphe Phillippe Millot. Han var en fransk kunstner, der helt tilbage i 1909 udgav en bog med de smukkeste illustrationer af naturen, heriblandt, Fleurs, Legumes og Champignons, som vi også sælger. Vi kan varmt anbefale dig at tjekke dem ud 😍

Vi har taget højde for vægpladsen! Derfor kan du få vores retroplakater i 3 forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm og 70x100cm).

Samtidig kan du vælge mellem 3 forskellige rammer. Du kan få dem i hvid- eller sortmalet egetræ, eller bare rå egetræ. Hvis du vælger at tilkøbe ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til dig.

Vi håber du finder en retro plakat der passer ind til dit hjem.