Køkkenplakater

Flotte plakater til køkkenet

Køkkenplakater fra SimonHolst.dk – Danmarks største udvalg

Trænger dit køkken til nyt liv? Så kan nye plakater altid gøre en stor forskel. På SimonHolst.dk finder du Danmarks største udvalg af køkkenplakater. Vi omfavner en bred vifte af gastronomiske emner, så der er helt sikkert også en køkkenplakat der passer til dig.

Køkkenplakater

Vores mest populære køkkenplakater

Vi har efterhånden en del forskellige køkkenplakater – For at gøre det nemmere for dig giver vi dig herunder vores mest populære plakater til køkkenet:

Årstidernes Grøntsager

Er du til bæredygtighed i det grønne køkken? Så kan du med fordel se en af vores mest populære køkkenplakater, Årstidernes Grøntsager. Her kan du følge med i, hvilke grøntsager der er i sæson, og på den måde både skåne miljøet, og samtidig høste den bedste smag fra grøntsagerne.

Fisk og Krydderurter

Er du til Fisk på tallerkenen, og mangler inspiration til, hvilke fisk der er fra norden, så tag et kig på vores køkkenplakat, Fisk i Norden. Her får du æstetik og råmateriale. En del af vores kunder, der køber Fisk i Norden, køber også Krydderurter, hvor du finder inspiration til, hvilke krydderurter der passer godt sammen.

Drikke plakater

Hvis din forkærlighed i køkkenet går til Øl, Vin, Kaffe, Cocktails eller Smoothies finder du også inspiration her.

Har du en idé til andre køkkenplakater?

Har du en idé til en køkkenplakat, som vi endnu ikke har lavet? Så skriv endelig til os på [email protected]. Men tjek lige vores flotte udvalg ud inden 😊

Køb vores køkkenplakater på engelsk

Hvis du leder efter vores køkkenplakater på engelsk, så har du mulighed for at købe dem på vores internationale side.

Indtil videre sender vi til 23 forskellige europæiske lande, og inden længe får vi mulighed for at sende dem til alle lande i hele verden 🤩

Se vores engelske plakater ved at klikke her.

Vi håber du finder dine næste køkkenplakater fra SimonHolst.dk