Dinosaur Plakat

Dinosaur Plakat

Smuk og levende dinosaur plakat

Til drengen der elsker T-Rex og alle de andre dinosaurer

Leder du efter en dinosaur plakat til børneværelset? Så behøver du ikke længere lede! Vi har gjort os umage for, at lave denne fine og levende dinosaur plakat, der indeholder nogle af de meste kendte dinosaurer. Plakaten er tilpas farverig, og giver dybde, sådan at det føles som om at dinosaurerne kommer ud af plakaten.

Det meget fascinerende ved dinosaurer er, at de alle sammen, undtagen fuglene, forsvandt for over 65 millioner år tilbage. Der er videnskabelig evidens for dinosaurernes eksistens, og dét at skabninger så store og muskulære har fandtes på vores planet, gør det ikke til et mindre eventyr for børnene. Udover at købe vores plakat kan vi anbefale dig at snakke med din søn om dinosaurer og sætte ham ind i disse væsener. Vi kan varmt anbefale jer denne bog.

Hvilke dinosaur kan du finde på plakaten?

Vi har samlet de mest kendte dinosaurer og samlet dem på én dinosaur plakat. På plakaten finder du T-Rex, Megalosaurus, Ceratosaurus, Pterodactyl, Kentrosaurus, Stegosaurus, Pentaceratops og Ankylosaurus.

Rammer og størrelser til plakaten

Det er forskelligt hvordan vi bor, hvilken farve væggen har og hvor meget plads vi har på væggen. Det har vi taget højde for. Derfor kan du købe plakaten i 3 forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm og 70x100cm). Derudover kan du tilkøbe ramme til plakaten. Her har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige farver (hvid egetræsramme, sort egetræsramme og rå egetræsramme). Du har selvfølgelig også mulighed for at købe plakaten uden ramme. På den måde får du plakaten præcis som du vil ha’ den.

Plakaten bliver printet på FSC Certificeret 230 grams Matte Papir.

Har du set vores alfabet plakat med dinosaurer?

Hvis du vil ha’ en plakat med indlæring og mere sjældne arter dinosaurer? Så tag et kig på vores alfabet plakat med dinosaurer på. Plakaten både samle inspiration til at lære nye dinosaur at kende, og samtidig har børnene mulighed for at lære alfabetet at kende på en sjovere måde.