img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

BADEVÆRELSESPLAKATER

cat-banner Responsive image

Plakater til badeværelset og bryggers, der styrker dets funktion

Velkommen til vores sektion af badeværelsesplakater

Vi har taget forskellige funktioner, alt fra vaske guide til vaske hænder og lidt mere fra de humoristiske vinkler, og gjort dem til nyttige og pæne plakater. Nogle med humor, andre med funktion, nogle helt tredje mere kunstnerisk :) Find dine nye plakater til badeværelset her!

Toilet Kryds og Tværs

fra 189,00 kr

Find 5 Fejl

fra 189,00 kr

Vaske Hænder Guide

fra 189,00 kr

Vaskesymboler Plakat

fra 189,00 kr

Vaskeguide Plakat

fra 189,00 kr

Vores mest populære badevaerelsesplakater

Fandt du dine badeværelsesplakater?

Vi har sørget for at lave badeværelsesplakater for enhver smag.

På SimonHolst.dk finder du forskellige plakater til badeværelset. Nogle af dem rammer på humor, andre på funktioner, mens helt tredje er mere for æstetikkens skyld.

To af vores populære badeværelsesplakater er:

Vaskeguide plakatDet kan være svært at vide, hvordan alle typer for pletter og tøj skal behandles. Vores vaskeguide plakat hjælper dig med at vide, hvordan forskelligt tøj skal vaskes, og hvordan pletter skal behandles. Plakaten kan købes med forskellige baggrunde, sådan at den passer til jeres badeværelse.

Let that shit goHvis du kan lide Buddha, og lide at lave pølser, så er denne plakat et “match made in heaven”. Buddha prædikede om, hvordan vi skulle slappe af og finde i vores zen. Hvad sker når du finder i dit zen? You let that shit go. Her får du en rolig plakat med et sjovt budskab.. Og så kan du få den i forskellige lækre baggrunde.

Har du en god idé til andre badeværelsesplakater ?

Skriv til os

Mener du at der er badeværelsesplakater vi bare MÅ lave? Så skal du ikke holde dig tilbage!! Vi er ALTID lydhør overfor vores kunder, når det kommer til nye ideer. Så hvis du har ideer til andre badeværelsesplakater, så send dem endelig til os på: kontakt@simonholst.dk

0
    0
    Din Kurv
    din vogn er tomTilbage til butikken
      Vælg Fragt-metode