Når jeg bliver en stor dreng

Når jeg bliver en stor dreng

Hvad vil du være når du bliver stor?

Børneplakat der viser hvad du kan blive blive som voksen

Hvad vil du være når du bliver stor? Det er et spørgsmål børnene tit stiller sig selv. Langt de fleste drenge giver nogenlunde det samme svar: Politimand eller brandmand. For at udvide svaret på børnenes udsagn “Når jeg bliver stor vil jeg være…” har vi lavet en børneplakat, der giver dem svaret på, hvad du kan bliver når du bliver stor.

Formålet med plakaten

Formålet med denne plakat er at vise børnene, at der er mange ting de kan blive som voksne. Valgmulighederne er næsten uendelige. Vi har taget nogle af de mest aktuelle jobs, men samtidig har vi også valgt nogle af de mere alsidige karrierestier som f.eks. cirkusartist og privatdetektiv. De sjovere jobs er med for at vise børnene, at livet som voksen ikke behøver være så firkantet og kedeligt.

Når jeg bliver stor vil jeg være…

Børnene plakaten viser børnene 34 forskellige ting de kan blive som voksne. Brandmand og politimand er selvfølgelig en del af børneplakaten, da det er noget de kan relatere til. Samtidig finder børnene også ting de kan blive som bager, gartner, landmand, læge, musiker, præst og tømrer, samt en masse andre jobs. Med andre ord så viser plakaten, at fremtiden byder på et væld af valgmuligheder de kan hænge deres hat på.

Plakaten findes også til piger

Det er ikke alle typer der er lige populære blandt drenge og piger. Det har vi selvfølgelig taget højde for, og derfor kan du også købe plakaten i pigeversion. Skal du se den? Så klik her.

Kan købes i forskellige størrelser og rammer

Uanset om du har pladsmangel på væggen, eller om du vil fylde den ud, så kan du købe plakaten i forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm og 70x100cm).

Vil du spare tid på at lede efter ramme og indramme plakaten? Så kan du tilkøbe en ramme, som vi selvfølgelig indrammer for dig. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer (hvid, sort eller egetræ).