Kaffe plakat

Kaffe plakat

Elsker du kaffe, og mangler du inspiration? Så er vores køkken plakat med  kaffe opskrifter lige noget for dig.

Se billeder af Kaffe

 Kaffe

At brygge en almindelig kop kaffe derhjemme er ikke så svært for de fleste. Men at lave lækre, spændende og anderledes kaffe end den klassiske kande kaffe, kan virke svært og uoverskueligt at komme i gang med. Heldigvis er det ikke så svært som du tror, at lave de lækre kaffer, som du måske kender fra den lokale café. Alt hvad du skal bruge, er en opskrift. Vi har samlet en masse forskellige, lækre kaffe opskrifter, som giver dig rig mulighed for at eksperimentere og forbedre din kaffeoplevelse i dit eget køkken. Få inspiration fra vores kaffe plakat, og opdag måske din nye yndlings kaffe.

Flot og inspirerende kaffe plakat til dit køkken

Med vores plakat får du inspiration til mange populære og velkendte kaffer, såsom espresso, macchiato, cappuccino, flat white, latte macchiato, glace, Irish coffee, og frappe. Plakaten giver dig et overskueligt overblik over mange spændende og lækre kaffe opskrifter gennem et simpelt og flot design.

Indhold og design på kaffe opskrifter plakat

Vores kaffe plakat har 28 forskellige kaffe opskrifter. Dermed kan du finde opskrifter til en hver smag, til enhver lejlighed, og til koldt eller varmt vejr. Indholdet på plakaten er udvalgt ud fra grundig research og med øje for inspiration gennem et varieret udvalg. Dertil har vi skrevet nogle gode råd på plakaten, så du kan få en bedre kaffeoplevelse. Udover indholdet er vores plakater designet til at se flot ud i dit køkken. Vores plakater passer perfekt ind i dit køkken, da du kan vælge mellem 4 baggrunde, 3 rammer eller køb den uden en ramme, og vi tilbyder flere størrelser. På den måde får du din plakat nøjagtigt, som du vil have den. Når du køber en ramme med, rammer vi din plakat ind for dig.

Kan også købes som kort

Hvis det kniber med vægpladsen i dit køkken, har vi heldigvis også lavet plakaten som kort. På kortet finder du 18 ud af de 28 forskellige kaffe opskrifter. Se kortet ved at klikke her.