Verdenskort plakat

Verdenskort

Børneversion af verdenskort

Køb verdenskort plakat

Leder du efter et verdenskort plakat til dit barn? Så er du kommet det helt rette sted hen ? Her får du nemlig et verdenskort som plakat, der viser verden i en pædagogisk vinkel. Her kan børnene nemlig se, hvor forskellige dyr kommer fra, hvordan menneskerne i de forskellige verdenshjørner ser ud, hvor der er forskellige seværdigheder som fx Eiffel tårnet og frihedsgudinden, hvor der vokser almindelige træer og hvor der vokser palmer, og sidst men ikke mindst, hvor de forskellige verdenshave befinder sig ? ?‍♂️?‍??????

Formålet med verdenskort plakat

For mange børn vil det være kedeligt, at kigge på et ganske almindeligt verdenkort. Denne verdenskort plakat giver barnet et hurtigt overblik over de forskellige verdenshjørner (nord- og sydamerika, europa, afrika, asien, australien og antarktis), hvordan mennesker ser ud fra de forskellige områder, hvilke dyr der lever i de forskellige områder, hvilke statuer og seværdigheder disse verdenshjørner har, og sidst men ikke mindst, navnene på de forskellige verdenshave. Formålet er med andre ord, at skabe inspiration og underholdning for barnet, at betragte verdenen som et verdenskort plakat.

Rammer og størrelser

Vi har taget højde for at folk har forskellig vægplads. Derfor kan du købe i plakaten i 3 forskellige størrelser (30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm). På den måde kan du selv finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dit hjem.

Plakaten kan købes med eller uden ramme. Hvis du køber den med ramme, så indrammer vi den for dig, så du kun skal tænke på at hænge plakaten op. Af rammer kan du vælge imellem 3 forskellige: hvid ramme af egetræ, sort ramme af egetræ eller bare rå egetræ. Find det der passer bedst til jeres soveværelse.

Plads til flere børneplakater?

Har du plads til flere plakater på børneværelset? Så vil vi anbefale dig, at se alle vores børneplakater.

Vi vil gerne byde dig på det mest inspirerende udvalg af børneplakater i hele kongeriget, og vil gerne inspirere og underholde børn gennem vores plakater. Tjek resten af vores udvalg ud ved at klikke her.

Vil du ha plakaten sendt til udlandet?

Inden længe kan vi på vores internationale side, SimonHolst.com, tilbyde at sende vores plakater jorden rundt. Vil du gerne underrettes når det sker? Så meld dig til vores nyhedsbrev, så fortæller vi dig når det sker ?