img-flag

Mængderabat: Spar op til 20%

img-flag
Fri fragt over 399kr 3-5 dages levering 30 dages returret

KLIMAPLAKATER

cat-banner Responsive image

Klimaplakater der lægger op til debat og inspiration

Er du en forkæmper for klimaet? Og kan du samtdig godt lide, at motivere andre til også at gøre en forskel?

Vi har i samarbejde med en række grønne organisationer (Den Danske NaturFondPlastic ChangeRed OrangutangenSea Shepherd og Verdens Skove) skabt en række klimaplakater, med det formål at inspirere og oplyse mennesker om vores miljø i forskellige perspektiver. Her kan du både finde inspiration til hvordan du kan spare på mad, vand og plastik, men også hvordan du passer bedre på naturen og ikke mindst havet.

Zero Waste Essentials

fra 189,00 kr

Single Use Sucks

fra 189,00 kr

Tag Magten Over Telefonen

fra 189,00 kr

Being Vegan

fra 189,00 kr

Affaldssortering

fra 189,00 kr

Fordele Ved Skoven

fra 189,00 kr

Spar På Plastikken

fra 189,00 kr

Hvorfor Være Veganer

fra 189,00 kr

Spar På Maden

fra 189,00 kr

Spar på Vandet

fra 189,00 kr

Hjælp Klimaet

fra 189,00 kr

Mere Indlandsis

fra 189,00 kr

Vores mest populære klimaplakater

Klimaplakater der inspirerer og oplyser

Formålet med vores plakater er, at de også skal have et udbytte for de personer der kigger på dem. Derfor er vores klimaplakater ikke blot en pyntegenstand på væggen, men de inspirerer også forbrugeren til at kunne gøre en forskel. Vores klimaplakater oplyser altså de personer der kigger på den, om forskellige miljømæssige emner, hvor ”læseren” får et bedre indblik i det pågældene emne.

Hvilke emner kommer vores klimaplakater ind på?

For at holde det enkelt kommer vores klimaplakater ind på hver sit emne. Nogle af dem omhandler natur mens andre omhandler, skov, vand, plastik, veganisme og endda besparelse på co2. Med andre ord kan du finde klimaplakaterder berører alverdens emner – allesammen kan være med til at gøre en forskel.

Vores klimaplakater er populære på gymnasier, skoler og i virksomheder

Arbejder du på et gymnasium, skole, i en institution, eller blot i en virksomhed med grønne formål? Så har I mulighed for at kunne bestille vores klimaplakater både som virksomhed og offentlig virksomhed. På SimonHolst.dk har du nemlig mulighed for at købe den via jeres cvr eller ean nummer.

Køb din klimaplakat i forskellige størrelser og rammer

Vi har taget højde for at vi som mennesker har forskellig mængde af plads på væggen. Derfor kan du købe vores plakater i 3 forskellige størresler: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der en størrelse for alle.

Vil du gerne have din klimaplakat i ramme? Så kan vi også gøre dette for dig. Vores rammer er i akrylglas og lavet med egetræsfolie. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: hvid, sort eller egetræ. Vi indrammer selvfølgelig for dig. Muligheden er der selvfølgelig også for at købe plakaten uden ramme – valget er dit.

0
    0
    Din Kurv
    din vogn er tomTilbage til butikken
      Vælg Fragt-metode