Klimaplakater

 Design

Klimaplakater der lægger op til debat og inspiration

Er du en forkæmper for klimaet? Og kan du samtdig godt lide, at motivere andre til også at gøre en forskel?

Vi har i samarbejde med en række grønne organisationer (Den Danske NaturFond, Plastic Change, Red Orangutangen, Sea Shepherd og Verdens Skove) skabt en række klimaplakater, med det formål at inspirere og oplyse mennesker om vores miljø i forskellige perspektiver. Her kan du både finde inspiration til hvordan du kan spare på mad, vand og plastik, men også hvordan du passer bedre på naturen og ikke mindst havet.


ThumbnailsProductsPrice
Affaldssortering

Sortér dit affald korrekt

Vi har med hjælp fra Grøn forskel og Neohippie designet en plakat, der vejleder dig i, at sortere dit affald korrekt. Plakaten giver dig både billeder af, hvad der skal sorteres hvorhen, og hvornår eksempelvis papaffald ikke skal sorteres fra med andet papaffald. På den måde kan I blive inspireret og oplyst om, hvor vigtig det er at affaldet kommer de rigtige steder hen.
fra 189,00kr
Being Vegan

Being green is the new black

Her får du en plakat med 44 citater fra kendte såvel som anonyme folk, der giver positive argumenter for, hvorfor det er godt at være veganer.
fra 189,00kr
Beskyt Dig Mod Corona Virus
I en tid, hvor coronavirus har sat verden I stå, står vi alle sammen, hver for sig. Det er en tid hvor vi værner ekstra meget om vores nærmeste fæller, som måske er i større fare for en potentielt dødelig virus. Da min mormor på 95 år er ekstra udsat, har hun valgt at barrikadere sig så længe epidemien står på, hvilket er en udfordring for en kvinde, der plejer at være yderst social. Samtidig kan hun også være glemsom, hvilket ikke er en positiv egenskab i en ting, hvor man ellers skal bryde gamle vaner. Derfor besluttede jeg mig for at lave denne plakat, der giver 12 faktuelle råd til, at beskytte sig mod coronavirus. Plakaten har til hensigt at påminde vores nærmeste fæller om, de forskellige tiltag vi kan og skal tage i vores hverdag for, at hindre at blive smittet. Plakaten er derfor tiltænkt som en gave du kan gi’ til dine nærmeste pårørende, der kunne ha gavn af at blive påmindet om de vigtigste tiltag. Pas godt på hinanden <3 De bedste hilsner Simon Holst
fra 189,00kr
Fordele Ved Skoven

20 fordele skoven giver os

I samarbejde med Verdens Skove har vi designet en plakat, der viser 20 forskellige fordele skoven giver os. Plakaten er tegnet af Simon Holst, mens oplysningerne er lavet i samarbejde med en biolog fra Verdens Skove. På denne måde kan du blive inspireret og informeret om de værdier, skoven har for dig.

Lavet i samarbejde med

Vi har lavet denne plakat i samarbejde med Red Orangutangen. For hver gang vi sælger plakaten donerer vi 50% af beløbet til dem, hvor pengene går til, at tage sig af de orangutanger i Bornero, der har mistet deres hjem grundet nedfældning af regnskov.
fra 189,00kr
Hjælp Klimaet

25 måder at hjælpe klimaet

Er du miljøbevidst? Jorden har brug for din indsats, og du har brug for jorden. Her får du en plakat der kan inspirere dig, din famile og venner til en mere bæredygtig livsstil. Denne plakat giver dig 25 forskellige områder, hvordan du kan bekæmpe klimaforandringer gennem maden, vandet, transporten, hjemmet og udenfor hjemmet.
fra 189,00kr
Hvorfor Være Veganer

Kender du til alle fordelene ved at være veganer?

Vidste du, at hver veganer sparer næsten 200 dyr om året? Her får du en plakat fra SimonHolst, der frisker det veganske køkken op med farver og oplysninger om hvorfor en plantebaseret livsstil lige er sagen.
fra 189,00kr
Mere Indlandsis

16 måder at give mere indlandsis til børnene

Er du miljøbevidst? Jorden har brug for din indsats, og du har brug for jorden. Her får du en plakat, der kan inspirere dig, din familie og venner til en mere bæredygtig livsstil. Denne plakat giver dig 16 forskellige punkter, hvor du kan reducere dit CO2-forbrug for at give mere indlandsis til børnene.

Lavet i samarbejde med

Vi har lavet denne plakat i samarbejde med Verdens Skove. For hver gang vi sælger plakaten donerer vi 50% af beløbet til dem, hvor pengene går til kampen mod unødvendig nedfældning af regnskove.
fra 189,00kr
Single Use Sucks

SINGLE USE SUCKS

Jorden flyder med engangsplastik, der ikke kan nedbrydes, og det skal der sættes en stopper for! Derfor har vi i samarbejde med Plastic Change lavet denne plakat"Single Use Sucks" På plakaten finder du 12 forskellige råd, der inspirerer til, hvor og hvordan du kan reducere dit engangsforbrug, og bevæge dig hen mod en mere bæredygtig hverdag. Alle 12 råd er elementer fra hverdagen, som vi alle kan relatere til.  

Lavet i samarbejde med

Vi har lavet denne plakat i samarbejde med Plastic Change. For hver gang vi sælger plakaten donerer vi 50% af beløbet til dem, hvor pengene går til kampen mod engangsplast.

 

fra 189,00kr
Spar På Maden

12 måder at spare på maden

80% af danskerne vil være mere klimavenlige, men ved ikke hvordan. Jeg vil gerne hjælpe med det. Derfor har jeg lavet denne plakat, der giver 12 eksempler på, hvor og hvordan du kan spare på maden. Der er mange måder at gøre det på, og meget du kan spare i din hverdag. Samlet set smider vi hvert år mere end 700.000 tons mad i Danmark, som kunne spises. Husholdningsaffald af fødevarer udgør 260.000 tons om dagen. år. Sammen gør vi hele forskellen, og det starter med os selv. Spar på maden.
fra 189,00kr
Spar På Plastikken

12 måder at reducere dit plastikforbrug

80% af danskerne vil være mere klimavenlige, men ved ikke hvordan. Jeg vil gerne hjælpe med det. Derfor har jeg i samråd med en biolog fra organisationen "Plastic Change" lavet denne plakat, som giver 12 måder til, hvor og hvordan man kan spare på plastik. Der er mange måder at gøre dette på, og mange steder kan du undgå plast i hverdagen. Vidste du for eksempel at omkring 500 millioner plastiksugerør bliver brugt dagligt over hele verden?! Det er nok at fylde 3 store busser dagligt!! Dette kan undgås, for eksempel ved at erhverve sig et sugerør i metal eller bambus.

Lavet i samarbejde med

Vi har lavet denne plakat i samarbejde med Plastic Change. For hver gang vi sælger plakaten donerer vi 50% af beløbet til dem, hvor pengene går til kampen mod engangsplast og plastaffald.
fra 189,00kr
Spar på Vandet

12 måder at spare på vandet

80% af danskerne vil gerne være mere klimavenlige, men ved ikke hvordan. Det vil jeg gerne hjælpe med. Derfor har jeg lavet denne plakat, der giver 12 måder til, hvor og hvordan du kan spare på vandet. Der er mange måder at gøre det på, og meget vand du kan spare i din hverdag. Ifølge en rapport fra FN. vil verden kun have 60% af det vand, den behøver, inden 2030 uden væsentlig global politikændring. Derfor har vi alle brug for hver vores indsats.
fra 189,00kr
Sådan Bevarer Du De 7 Verdenshave

SÅDAN BEVARER DU DE 7 VERDENSHAVE

Livet i havet er afgørende for menneskets eksistens. Alligevel flyder havet med cigaretskoder, plastik og andet affald, der truer fiskenes og havplanternes liv. Ved du, hvad der skal til for at bevare de 7 verdenshave? i Samarbejde med Sea Shepherd har vi lavet en plakat, der giver 16 konkrete bude på, hvordan vi retter op på de skader vi har forsaget de sidste par årtier.

Lavet i samarbejde med

Vi har lavet denne plakat i samarbejde med Sea Shepherd. For hver gang vi sælger plakaten donerer vi 50% af beløbet til dem, hvor pengene går til kampen mod affald i havet og ulovlig fiskning.
fra 189,00kr