Klimaplakater

Lad dig inspirere til en grønnere hverdag

På SimonHolst.dk omsætter vi forskning og tunge klimarapporter til lærerige plakater, som gør kundernes vej til en grønnere verden nemmere og sjovere.

En del af klimaplakaterne er lavet i samarbejde med Den Danske NaturFond, Plastic Change, Red Orangutangen, Sea Shepherd og Verdens Skove.

Indtil videre kan du finde vores klimaplakater på over 150 forskellige gymnasier, skoler og institutioner. Hvis du kender et sted, hvor du tænker de vil gøre sig nyttige, så vis dem vores klimaplakater :)

Klimaplakater

Lavet i samarbejde med en række grønne organisationer

Vi har i samarbejde med en række grønne organisationer lavet forskellige klimaplakater, der både kan lægge op til en grøn snak eller give inspiration til en grønnere omstilling.

For at sikre os, at den data der står på vores klimaplakater er valide, har vi fået hjælp af biologer og eksperter fra de forskellige organisationer.

Hver gang du køber en af de klimaplakater vi har lavet i samarbejde med en af de grønne organisationer, donerer vi 50 kr til den givende organisation 💚

Hvis du vil se hvilke af klimaplakaterne vi har lavet i samarbejde med de forskellige organisationer kan du klikke her.

Klimakort

Klimaplakater – lavet om til klimakort

Hvis du blot vil ha’ en lille reminder, og ikke have en stor klimaplakat hængende, så har vi gjort det muligt for dig, at købe en del af klimaplakaterne som kort. Her kan du få dem i størrelsen 15x21cm, og samtidig vælge dem med eller uden ramme.

Se vores klimakort ved at klikke her.

You want them in English?

Well… No problemo 😉

We have translated the climate posters into english, so that they can inspire people all over the world!

Do you want to have a look at them? Click here.