Kaffe

Kaffe opskrifter

Elsker du kaffe, og mangler du inspiration? Så er vores køkken kort med  kaffe opskrifter lige noget for dig.

Flot og inspirerende kaffe opskrifter plakat til dit køkken

Med vores kaffekort får du inspiration til mange populære og velkendte kaffer, såsom espresso, macchiato, cappuccino, flat white, mocha, glace og Irish coffee. Kortet giver dig et overskueligt overblik over mange spændende og lækre kaffe opskrifter gennem et simpelt og flot design.

Indhold og design på kaffe opskrifter kort

Kortet har 18 forskellige kaffe opskrifter. Dermed kan du finde opskrifter til en hver smag, til enhver lejlighed, og til koldt eller varmt vejr. Indholdet på kortet er udvalgt ud fra grundig research og med øje for inspiration gennem et varieret udvalg. Udover opskrifterne er vores kortet designet til at se flot ud i dit køkken. Vores kortet passer perfekt ind i dit køkken, da du kan vælge mellem 3 forskellige rammer eller køb den uden en ramme. På den måde får du kortet nøjagtigt, som du vil have den. Når du køber en ramme med, rammer vi dit kort ind for dig.

Brug det som et til og fra kort

Har du en kæreste, kollega, ven eller et familiemedlem der elsker kaffe? Så er dette kaffe kort ideelt i en gave, hvor du kan lade det være et “til og fra” kaffekort. Kaffekortet kan sætte prikken over i’et til din gave, og du kan til og med bruge bagsiden af kortet til at skrive en personlig hilsen, eller lade det blive i sit folie som den kommer i. Begge muligheder vil fungere perfekt, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Kortet kan også købes som en kaffe plakat

Hvis du har vægplads i dit køkken anbefaler vi dig, at tage et kig på vores kaffeplakat. Her får du 28 forskellige opskrifter, hvor du også kan finde andre opskrifter som americano, caramel frappe, espresso latino, latte macchiato og andre gode kaffeopskrifter. Derudover har vi skrevet nogle gode råd på plakaten, så du kan få en bedre kaffeoplevelse. Se kaffeplakaten ved at klikke her.