Smoothies

Smoothies kort

Vi har lavet vores populære Smoothie plakat om til et smoothie kort. Kortet kan gives i gave til en du holder af. Her kommer kortet med en blank bagside, hvor du endda har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Smoothie kortet kommer i størrelsen 15x21cm og kan hænges op, og passer perfekt til dem der vil give deres morgen et ekstra boost.

Hvilken ​smoothie​ er du til?

På kort finder du en ​smoothie​ opskrift til enhver lejlighed, til ethvert tidspunkt på dagen og til en hver smag både sunde og søde. Opskrifterne varierer i grøntsager, frugt, væsketyper, og smagsgiver, samt ‘ekstra’, såsom proteinpulver og chiafrø. Du kan finde flere forslag til ​‘greenies’,​ ​frugt smoothies​, og frugt og grøntsags ​smoothies​.

På plakaten får du en guide med i bunden, hvor du selv kan udvikle din egen ​smoothie.

Indhold på ​smoothies​ kortet

På vores kort finder du 12 forskellige opskrifter. Dermed er der noget til enhver smag og helt sikker en​ smootie​ til dig. Kortet giver dig også rig mulighed for at eksperimentere, og måske endda finde en ny favorit​ smoothie. ​Du kan blive inspireret af de forskellige kategorier, som er sommer klassikere, godmorgen, detox/slim og dessert.

Designet til at inspirere og passe ind i dit køkken

Vi designer vores kort og plakater til at være funktionelle og til at se godt ud i ethvert køkken. Smoothies​ har mange flotte farver, som sammen med et flot design, giver et flot kort. Derfor giver dette kort et flot pust til dit køkken. Dertil har du rig mulighed for at få plakaten til at matche med dit køkken, ved at du kan vælge mellem 3 baggrunde, du kan tilkøbe en ramme, hvor du kan vælge mellem 3 forskellig farver, og få kortet i størrelse 15x21cm. Ved tilkøb af en ramme, putter vi selvfølgelig din plakat ind i rammen for dig.