Dyr på savannen

Dyr på Savannen Plakat

Har din søn eller datter en forkærlighed for de afrikanske dyr på savannen? Så vil de elske plakaten her 😍 Her får de nemlig en plakat der indeholder 10 af de forskellige savanne dyr, vel og mærke som børn. På plakaten finder du blandt andet dyrene: abe, elefant, giraf, krokodille, løve, struds, zebra og andre. Plakaten giver med andre ord tropisk liv på børneværelset 🌴🧡

Størrelse og baggrunde til din plakat med dyr på savannen

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din plakat med dyr på savannen. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til plakaten? Du kan købe plakaten i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end dyr på savannen? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag.

Vi håber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)