Blackbird Institute 1

Blackbird Institute plakat – 1

Plakater med motiverende citater om børneopdragelse

I samarbejde med Blackbird Institute lancer vi en plakatserie, hvis formål er at motiverer til en bedre hverdag i samvær med dine børn. Plakaterne byder på motiverende citater med positive indgangsvinkler, der styrker dit sociale samvær med børnene. Her får du første plakat – Se de andre plakater vi sælger i samarbejde med Blackbird Institute, ved at klikke her.

Hvem er Blackbird Institute?

Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og Mie Kaae som et psykoterapeutisk institut, der tilbyder uddannelser i relationskompetence, familierådgivning og familieterapi.

Vores studerende er fagfolk fra kommuner, skoler og institutioner samt ledere og psykologer fra det private erhvervsliv, samt forældre.

Udover vores uddannelser tilbyder vi en række kurser og workshops.

Instituttets formål er at tilbyde stærkt faglige og udviklende uddannelser inden for relationskompetence, familierådgivning og familieterapi.

Læs mere om Blackbird Institute ved at klikke her.

Motiverende citater om børneopdragelse

Citaterne på Blackbird institutes plakater lægger op til reflektion omkring opdragelsen af børn, og motiverer på den måde til et mere positivt samvær med børnene.

Eksempler på motiverende citater fra dem er fx:

“Børn fornemmer når voksne lyver, og det gør dem utrygge. Vi skal ikke fortælle dem alt, men vi skal tale sandt.”

“Når dit barn er ked af det, skal det trøstes. Punktum.”

“Hvis du tror, at dit barn gør noget “bare” for at få din opmærksomhed, så har du sikkert ret. Og det har helt sikkert brug for den, din opmærksomhed.”

“Når vi tager os godt af os selv, bliver det nemmere at tage os godt af vores børn.”

“Når vi dømmer, bliver vi mindre. Når vi forstår, bliver vi større – sammen.”