Børneplakat Trafik

Børneplakat Trafik

Interesserer dit barn sig for biler, bylivet og trafik? Så er det her den helt rigtige plakat dit barn. Vores børneplakat Trafik er til de børn der godt kan lide at kigge på busser, lastbiler, almindelige biler og generelt bare tager bylivet til sig 🚛🚋🚌🚙🚗🏘️ Plakaten er samtidig et godt samtale emne med barnet om, at passe på i trafikken 🚦 Alle elementerne på plakaten er håndmalet og giver et flot pust til børneværelset.

Størrelse og baggrunde til din Børneplakat Trafik

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din trafikplakat. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til vores børneplakat Trafik? Du kan købe plakaten i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end for trafikken? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag. Vores børneplakat Trafik er blot en af mange :)

Vi håber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)