Harry Potter Besværgelser

Harry Potter Besværgelser

Harry Potter Plakat med de 10 mest kendte besværgelser

Er du eller dit barn stor fan af Harry Potter? og vil I samtidig blive bedre til de forskellige besværgelser fra filmene? Så vil denne fan-art plakat med Harry Potter måske være noget for jer! Her får I nemlig 10 af de mest kendte Harry Potter besværgelser, og blive lidt klogere på hvad besværgelsen indeholder af magi.

Bliv tro med besværgelserne

Wingardium Leviosa! Lumos! Se dem alle på vores Harry Potter Besværgelser plakat

Er du til besværgelser og magi? Find tryllestaven frem og magien indeni! De fleste Harry fans kender til besværgelsen “Wingardium Leviosa” og at den får ting til at lette. Men kender du også til Lumos, Accio eller Avada Kedavra? Uanset om du gør eller ej, så er det her en æstetisk Harry Plakat der passer til de fleste fans.

Leder du efter en personlig Harry Potter plakat ?

De fleste fans af Harry Potter vil gerne give en arm for at komme en tur på Hogwarts… Det kan vi desværre ikke hjælpe med. Til gengæld kan vi give jer en personlig plakat med Harry Potter. Du kan nemlig få en plakat med Hogwarts uniform, hvor du selv kan få lov til at bestemme, hvilket navn der skal stå derpå. Du må til og med vælge, om der skal stå hvilken af de fire klasser du vil gå i. Skal det være Slytherin, Huffelpuff, Griffindor eller Ravenclaw? Se vores Harry Potter Navneplakat.