Politi Plakat

Politi Plakat

Ser din søn op til politiet? Render han rundt med en drøm om at blive politimand? SĂĽ vil vores politi plakat vĂŚre til stor glĂŚde for din søn 🙌 Her fĂĽr I en børneplakat med hĂĽndmalede motiver, der illustrerer alle elementer en politimand stĂĽr for 👮‍♂️ PĂĽ plakaten er der bĂĽde en politibetjent, en politihund, politibil, ja selv en helikopter og en motorcykel. Derudover er der alle de elementer en politibetjent normalt gĂĽr rundt med (lygte, vest, walkie talkie osv). Med andre ord – en vaske ĂŚgte politiplakat 💪

Størrelse og baggrunde til din politi plakat

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi pü SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vÌlge mellem flere forskellige baggrunde til din politiplakat. Her kan du vÌlge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). Pü den müde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads pü vÌggen vil du dedikere til vores politi plakat? Du kan købe plakaten i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Pü den müde er der plads til den pü ALLE vÌgge. Ingen undskyldning ;)

Du kan ogsĂĽ fĂĽ indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vĂŚlger en ramme, sĂĽ kommer plakaten indrammet hjem til jer – fĂŚrdigpakket og klar til ophĂŚngning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end politiet? Sü vil vi anbefale dig at kigge pü resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt vÌret alle børneemner igennem, südan at der er lidt for enhver smag. Vores børneplakat af polititet er blot en af mange :)

Vi hüber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)