Børneplakat af havet

Børneplakat af havet

Har din søn eller datter en forkærlighed for det maritime liv? Eller bor I ud til vandet? Så vil vores børneplakat af havet pynte utrolig godt 😍 Her får I nemlig en plakat der illustrerer livet på havet i alle dets facetter. På plakaten er der en masse håndmalede motiver af vandet, forskellige typer både, hvaler og et klassisk rødt/hvidt udkigstårn 😍 🌊 Med andre ord, så vil den pynte ind på børneværelset og sætte præg på den maritime stemning 💙

Størrelse og baggrunde til din børneplakat af havet

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi på SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige baggrunde til din havplakat. Her kan du vælge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). På den måde er der lidt for enhver smag :)

Hvor meget plads på væggen vil du dedikere til vores børneplakat af havet? Du kan købe plakaten i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der plads til den på ALLE vægge. Ingen undskyldning ;)

Du kan også få indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vælger en ramme, så kommer plakaten indrammet hjem til jer – færdigpakket og klar til ophængning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end havlivet? Så vil vi anbefale dig at kigge på resten af vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt været alle børneemner igennem, sådan at der er lidt for enhver smag. Vores børneplakat af havet er blot en af mange :)

Vi håber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)