Blackbird Institute 4

Blackbird Institute plakat – 4

Plakater med motiverende citater om børneopdragelse

I samarbejde med Blackbird Institute lancer vi en plakatserie, hvis formĂĽl er at motiverer til en bedre hverdag i samvĂŚr med dine børn. Plakaterne byder pĂĽ motiverende citater med positive indgangsvinkler, der styrker dit sociale samvĂŚr med børnene. Her fĂĽr du første plakat – Se de andre plakater vi sĂŚlger i samarbejde med Blackbird Institute, ved at klikke her.

Hvem er Blackbird Institute?

Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og Mie Kaae som et psykoterapeutisk institut, der tilbyder uddannelser i relationskompetence, familierüdgivning og familieterapi.

Vores studerende er fagfolk fra kommuner, skoler og institutioner samt ledere og psykologer fra det private erhvervsliv, samt forĂŚldre.

Udover vores uddannelser tilbyder vi en rĂŚkke kurser og workshops.

Instituttets formĂĽl er at tilbyde stĂŚrkt faglige og udviklende uddannelser inden for relationskompetence, familierĂĽdgivning og familieterapi.

LĂŚs mere om Blackbird Institute ved at klikke her.

Motiverende citater om børneopdragelse

Citaterne pü Blackbird institutes plakater lÌgger op til reflektion omkring opdragelsen af børn, og motiverer pü den müde til et mere positivt samvÌr med børnene.

Eksempler pĂĽ motiverende citater fra dem er fx:

“Børn fornemmer nĂĽr voksne lyver, og det gør dem utrygge. Vi skal ikke fortĂŚlle dem alt, men vi skal tale sandt.”

“NĂĽr dit barn er ked af det, skal det trøstes. Punktum.”

“Hvis du tror, at dit barn gør noget “bare” for at fĂĽ din opmĂŚrksomhed, sĂĽ har du sikkert ret. Og det har helt sikkert brug for den, din opmĂŚrksomhed.”

“NĂĽr vi tager os godt af os selv, bliver det nemmere at tage os godt af vores børn.”

“NĂĽr vi dømmer, bliver vi mindre. NĂĽr vi forstĂĽr, bliver vi større – sammen.”