Plakat om følelser

Plakat om følelser

Alle følelser er okay

Plakat om følelser

Her får du en plakat om følelser. Denne børneplakat er et værktøj, der hjælper jer til at få sat ord på dit barns tanker og følelser.

Børn kan ikke altid sætte ord på deres følelser, og hvorfor de føler som de gør. Det kan til tider også være svært for os som voksne, at tale med børnene om vores og deres følelser, specielt i tilspidsede situationer.

Med denne børneplakat får du muligheden for, at sætte dit barn ind i de forskellige følelser vi alle kan gå rundt med i forskellige situationer. Plakaten sørger for at vi får talt om følelserne med børnene rettidigt og i den tilspidsede situation.

Tanker og følelser i kroppen

Følelser kommer af tanker. Vi kan på den måde tænke os til at være forelskede, generte, kede af det, stressede, vrede osv.

Vi som voksne har bedre kendskab til vores følelser, men kan stadigvæk hoppe i fælden og lade tankerne køre på autopilot.

Derfor skal denne plakat ses som en hjælp til, at snakke om hvilke følelser man har lige her og nu, og finde ud af hvilke tanker, der har skabt denne følelser. På den måde hjælper man barnet til at få bedre kendskab til sine følelser.

Den kognitive diamant

Har du hørt om den kognitive diamant? Den kognitive diamant er en model der bruges til, at vise samspillet mellem tanker, følelser, kropslige symptomer og adfærd, og den er dermed særlig velegnet til, at få en fælles forståelse af ens uafklaret tilstand.

En måde at komme tættere på en uafklaret tilstand, uanset om det gælder børn eller voksne, er at være bevidste om ens tanker og følelser.

Derfor er denne plakat et oplagt valg til, at få snakket om, hvad man tænker og føler, så man kan tage dem i opløbet.

Læs mere om den kognitive diamant her.

Størrelse og Rammer

Plakaten kan købes i størrelse 30x40cm eller 50x70cm, alt efter hvor meget plads I har på væggen til den. Derudover kan du tilkøbe en ramme til plakaten. Gør du det, indrammer vi selvfølgelig for dig. Af rammer kan du vælge mellem hvid egetræsramme, rå egetræsramme eller sort egetræsramme.

Se resten af vores børneplakater

Det kan være forskelligt, hvilke plakater der passer til børn. Lige så meget børn kan være forskellige, lige så meget prøver vi at omfange deres interesser igennem vores børneplakater. Se resten af vores børneplakater, og find ud af hvad for en der passer bedst til dit barn ?