Vaskesymboler Plakat

Vaskesymboler Plakat

Guiden til vaskesymbolerne på din vaskemaskine

Ved du hvad de forskellige symboler betyder på din vaskemaskine ? Hvis du ikke gør, så vil den her plakat med vaskesymboler være nyttig for dig og dit tøj. Plakaten viser nemlig hvad de forskellige symboler på vaskemaskinen betyder  ?

Passer godt sammen med vores vaskeguide plakat

Vi har også lavet en plakat som en komplet vaskeguide. På vores vaskeguide plakat kan du se, hvordan alle former for tøj skal vaskes/tørres. Som kirsebær på toppen af lagkagen kan du se, hvordan du behandler former for pletter på tøjet.

Vælg en baggrund til plakaten

Vi har taget højde for at vi mennesker bor forskelligt. Nogen kører hvid, andre sort, nogle tredje kører med farver – Derfor kan du også få vores plakater i forskellige baggrunde. På den måde kan du finde en der passer bedst ind til jeres “vaskerum” ?

Vælg mellem 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Som tilvalg kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: egetræ, hvid egetræ eller sort egetræ. Køber du den med ramme, så indrammer vi selvfølgelig for dig.

Tjek resten af vores badeværelsesplakater ud

Det er forskelligt, hvad folk falder. Nogle går efter nyttige plakater som denne vaskeguide plakat, mens andre går efter plakater med et strejf af humor ?‍♂️ Her er der mange der er faldt for vores plakat med buddha, hvor der står “let that shit go” ?