VaskeGuide Plakat

Vaskeguide Plakat

Den totale guide til enhver form for tøjvask

Ved du hvordan du skal håndtere alle typer tøj, og alle former for pletter? Hvis du ikke gør, så vil den her vaske guide plakat være nyttig for dig og dit tøj. Plakaten viser nemlig hvordan du både vasker og tørrer alle typer tøj, og giver dig tips til, hvordan du fjerner alle pletter. Uanset om det er blæk, kaffe eller rødvin, så kan det med fingersnilde fjernes, men ikke på samme måde ?

Vælg en baggrund til plakaten

Vi har taget højde for at vi mennesker bor forskelligt. Nogen kører hvid, andre sort, nogle tredje kører med farver – Derfor kan du også få vores plakater i forskellige baggrunde. På den måde kan du finde en der passer bedst ind til jeres “vaskerum” ?

Vælg mellem 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Som tilvalg kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: egetræ, hvid egetræ eller sort egetræ. Køber du den med ramme, så indrammer vi selvfølgelig for dig.

Tjek resten af vores badeværelsesplakater ud

Det er forskelligt, hvad folk falder. Nogle går efter nyttige plakater som denne vaskeguide plakat, mens andre går efter plakater med et strejf af humor ?‍♂️ Her er der mange der er faldt for vores plakat med buddha, hvor der står “let that shit go” ?