KamaSutra Stillinger

Lad Kamasutra plakaten pynte på soveværelset og bliv inspireret til gymnastik på lagnerne ?

Erotisk og flot plakat med sexstillinger til soveværelset

Se billeder af KamaSutra Stillinger

Vi har skabt en kamasutra plakat, der inspirerer dig og din partner til et bedre sexliv. Plakaten indeholder 55 forskellige sexstillinger, der kan give nyt liv til sengekanterne. Uanset hvor lille eller stor en gnist der findes for jer, så vil denne sexplakat byde på nye stillinger I ikke kender i forvejen.

Design og indhold på KamaSutra stillinger

Vi har forenet erotik og sex stillinger i en smuk plakat, der giver inspiration til et bedre sexliv. Stillingerne er tegnet i nydelige streger, sådan at den hverken bliver for meget eller for lidt at kigge på, men lige tilpas! Plakaten byder på 55 forskellige stillinger, som fx Aquarius, Dolphin, Reverse Cowgirl, Reverse Spoon og mange flere. KamaSutra plakaten kan købes i 4 forskellige farver, heriblandt en flot og nedtonet lyserød farve. Derudover kan du købe tilvælge ramme til plakaten, enten i træramme, hvid- eller sort træramme. Sidst men ikke mindst kan du købe plakaten i 3 forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm eller 70x100cm). På den måde kan du få plakaten nøjagtig som du mener den vil passe til jeres soveværelse.

Tag kampen op om et bedre sexliv

Ifølge en undersøgelse fra DR, hvor 65.675 mennesker deltog, har hver fjerde mand og hver tredje kvinde angivet, at de har et dårligt eller et ikke-eksisterende sexliv. Ifølge statistikken skyldes det problemer som manglende rejsning og fugtighed, eller manglende lyst til sex eller smerte i forbindelse med samleje, der sætter en stopper for at udfolde sig i sengen.

Ovenstående er en af de stærke årsager til, at vi opfordre dig til at købe denne sexplakat. Uanset hvilken grad af sexliv du eller I har, så kan denne plakat hjælpe dig eller jer til at få gang i det forsømte sexliv.

Hvad betyder kamasutra?

Ordet kamasutra kommer af sanskrit kāma ‘sansenydelse, kærlighed’ og sūtra ‘ledetråd, håndbog’. Lærebogen består af syv kapitler og omfavner flere emner inden for elskovskunst som lyst, intimitet og nydelse.