Aftensmad Plantavle (inkl. tusch og glasramme)

Få styr aftensmaden med en plan tavle

Aftensmad Plantavle (inkl. ramme og tusch)

Har du planer om at få mere styr på madvanerne? Kommer du til at impulskøbe, fordi du ikke får planlagt aftensmaden? Eller elsker du bare at planlægge? Så er denne her aftensmad plantavle lige noget for dig ? Denne plakat hjælper dig til at få styr på aftensmaden! Sidst, men ikke mindst, er der en boks på tavlen til indkøbslisten. På den måde holder du både budgettet og overblikket – hvabehar ?

Du får hele installationen – Plakaten kommer nemlig både med ramme og whiteboard tusch, sådan at du kan hviske ud og bruge plantavlen igen, og igen og…

Vælg baggrund efter din indretning

Vi som mennesker lever og indretter os forskelligt. Det har vi taget højde for! Til denne madplan tavle kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde, alt efter hvordan du bor. Du kan vælge alt fra den simple blanke baggrund til baggrund af genbrugspapir. Du kan også vælge mellem sten baggrund eller marmor baggrund. Så er der lidt til enhver smag ?

Tjek vores andre plan plakater ud ?

Vi har alle sammen forskellige mål og behov. Mens nogle har brug for en madplan tavle, har andre brug for at følge op på deres rutiner i løbet af ugen. Faktisk, så har vi med vilje givet vores rutine tavle samme design som ugeplanen – For mens at ugeplanen giver dig overblikket på ugens syv dage samt vaner og prioriteringer, så giver rutine tavlen dig mulighed for, at holde styr på de forskellige rutiner du/I har i løbet af dagen. Du bliver SIMPELTHEN nødt til at ha’ rutine tavlen med – Sammen fuldender de dit liv ? Se dem ved at klikke her!

God fornøjelse med overblikket i fremtiden ❤️