Family Week Planner 4 Personer (inkl. tusch & glasramme)

Plantavle Family Week Planner (til 4 personer)

Inkl. Ramme og whiteboard tusch

Kender I det, at miste overblikket på ugens opgaver? Eller savner I blot at have et fælles overblik over aftaler og opgaver i familien? Vi har skabt en plantavle “Family Week Planner” til 4 personer, der giver jer mere struktur over jeres dage – sammen og hver for sig! På plantavlen kan I både nedfælde jeres madplan for ugen, indkøbsliste og alle andre aftaler, mål  og opgaver. Med andre ord så får I en plantavle, der hjælper jer til at holde overblikket og giver struktur i hverdagen!

Family Week Planner sælges med valgfri ramme i akrylglas og med whiteboard tusch. Når ugen er omme, og en ny uge oprinder, kan I blot viske tavlen ren med en fiberklud, og starte forfra.

Vælg flere baggrunde til jeres Family Week Planner tavle

Vi mennesker har det med at indrette os forskelligt. Nogle kører med hvid væg, andre farvet, nogle noget helt tredje. Det har vi selvfølgelig taget højde for! Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til plantavlen. Du kan vælge mellem beige, blå, grøn og rosa. Valget er dit :)

Vi har flere plantavler

Hvor mange er I på husstanden? Denne plantavle er skabt til familier på 4 personer. Hvis I er en familie på 3, skal du vælge vores Family Week Planner 3 Personer. Hvis I blot er 2 på husstanden, skal du gå se på vores plan of the week – 2 personer. Sidst, men ikke mindst, er der plantavlen til dem, som bor for sig selv og har brug for struktur på sin egen hverdag – Plan of the week :)

Vi har alle sammen forskellige mål og behov. Nogle har brug for mere struktur over opgaver i løbet af ugen, mens andre blot har brug for et overblik når det kommer til mad. Hvis du er personen der blot leder efter en madplan tavle, kan du se vores bud på sådan en plantavle her. Leder du endda kun efter en plantavle til aftensmad? Så kan du finde den ved at klikke her.

Vi har en masse forskellige plantavler alt efter behov og formål. Vi håber du finder det du leder efter.

God fornøjelse med overblikket i fremtiden ❤️