Plan of the week (inkl. tusch & glasramme)

Hold overblikket på ugens opgaver med Plan of the week tavlen

Inkl. Ramme og whiteboard tusch

Kender du det, at miste overblikket på ugens opgaver? Med vores plantavle “Plan of the week” kan du få mere struktur over dine dage! På plantavlen kan du både nedskrive ugens madplan, indkøbsliste og alle aftaler, mål  og opgaver for ugen. Med andre ord så får du en plantavle, der hjælper dig til at holde overblikket og giver dig struktur i hverdagen!

Plan of the week sælges med valgfri ramme i akrylglas og med whiteboard tusch. Når ugen er omme, og en ny uge oprinder, kan du blot viske tavlen ren med en fiberklud, og starte forfra.

Find den baggrund der passer til dit hjem

Vi mennesker har det med at indrette os forskelligt. Nogle kører med hvid væg, andre farvet, nogle noget helt tredje. Det har vi selvfølgelig taget højde for! Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til plantavlen plan of the week. Du kan vælge mellem beige, blå, grøn og rosa. Valget er dit :)

Vi har flere Plan of the week tavler

Hvor mange er I på husstanden? Denne plantavle er skabt til dem der bor for sig selv, eller hvor det kun er en der behøver struktur i hverdagen. Hvis I er 2 på husstanden, skal du gå se på vores plan of the week – 2 personer. Hvis I er en familie på 3, skal du vælge vores Family Week Planner 3 Personer. Hvis I er en familie på 4 skal du vælge Family Week Planner 4 Personer.

Vi har alle sammen forskellige mål og behov. Nogle har brug for mere struktur over opgaver i løbet af ugen, mens andre blot har brug for et overblik når det kommer til mad. Hvis du er personen der blot leder efter en madplan tavle, kan du se vores bud på sådan en plantavle her. Leder du endda kun efter en plantavle til aftensmad? Så kan du finde den ved at klikke her.

Vi har en masse forskellige plantavler alt efter behov og formål. Vi håber du finder det du leder efter.

God fornøjelse med overblikket i fremtiden ❤️