Vitaminer & Mineraler

Vitamin plakat der giver inspiration og viden om 16 vigtige vitaminer og mineraler

Se billeder af Vitaminer & Mineraler

Får du de vitaminer og mineraler du skal have? Og ved du hvorfra?? det kan være lidt svært at gennemskue, og huske hvilke der kommer fra hvad??? Denne vitamin plakat giver dig et visuelt overblik smukt repræsenteret? Skøn at have hængene i køkkenet til reminder og læring? Plakaten fåes i flere farver – Find ud af hvilken farve der passer til dit køkken ??

Hvilke vitaminer og mineraler har kroppen brug for?

Overordnet set har kroppen brug for mange forskellige vitaminer og mineraler. Hver vitamin og mineral har sine egenskaber til kroppens funktion. Men hvad for nogle vitaminer og mineraler er vigtigst? og hvilke egenskaber har de? Med disse spørgsmål har vi valgt at lave denne vitamin plakat, der viser de 16 vitaminer og mineraler vi mener er de vigtigste for vores krop. Ved hver vitamin og mineral kan du læse om, hvad de er godt for, og hvordan du finder en naturlig vej til at få dækket dit vitamin behov.

Køb den sammen med vores vitamin guide plakat

Vi har lavet en vitamin guide plakat, der viser den anbefalede daglige dosis af forskellige vitaminer og mineraler (også flere end de vitaminer og mineraler du ser på denne plakat). Samtidig viser vitamin guide plakaten, hvor du finder rige kilder indenfor forskellige essentielle vitaminer og mineraler, hvilke vitaminer der er nødvendige for din hjernes funktion, og sidst men ikke mindst byder den på sjove facts om vitaminer. Se den omtalte vitamin guide plakat ved at klikke her.

Vitamin plakat kan også købes på engelsk

Hvis du har tænkt dig at give vitaminplakaten til et engelsktalende bekendtskab? Så er vi snart klar med vores internationale side, hvor du kan købe alle vores plakater på engelsk. Inden længe kan du finde vitamin plakaten ved at klikke dig ind på SimonHolst.com – Stay tuned! ??