Krydderi-Plakat

Krydderi Plakat

Lad dig inspirere i køkkenet med en krydderi plakat

Kan du godt li’ at bruge krydderier i dine retter, men nogle gange i tvivl om, hvilke der passer godt sammen? Prøver du nogle gange retter af fra forskellige nationer? Så er denne krydderi plakat optimal for dig. Her får du nemlig en krydderi plakat der byder på lidt af hvert ?

Det her er ikke bare en krydderi plakat, der viser 24 forskellige gængse krydderier. Plakaten viser også hvilke krydder der bliver anvendt i 5 forskellige nationer (Afrika, Frankrig, Indien, Italien og Thailand). Sidst, men ikke mindst viser plakaten, hvilke krydderier der passer godt sammen til oksekød, kylling, fisk, grønne grøntsager og orange/gule grøntsager. På den måde kan du ikke gå helt galt i køkkenet ?

Vælg en baggrund og ramme til din krydderi plakat

På SimonHolst.dk har vi taget højde for, at vi bor og indretter os forskelligt som mennesker. Nogle har et hvidt og minimalistisk hjem, mens andre bor farverigt. Derfor har vi også valgt at lave vores køkkenplakater i forskellige baggrunde. På denne krydderi plakat kan du vælge blank baggrund, eller mellem vores forskellige tekstur baggrunde; marmor, papir eller sten.

Udover at du kan vælge mellem forskellige baggrunde, kan du også vælge mellem forskellige rammer – på den måde er du sikker på, at krydderi plakaten passer godt ind i dit hjem ? Du har selvfølgelig også muligheden for ikke at vælge en ramme, men… hvem vil ikke gerne have en ramme til sin plakat ?

Se vores andre køkkenplakater

Leder du efter andre plakater til køkkenet? Så kig på resten af vores udvalg af køkkenplakater ved at klikke her. Vi har sørget for at der er køkkenplakater der falder i enhver smag ?

Leder du efter vores køkkenplakater på engelsk? Så er det heldigt at vi snart lancerer vores køkkenplakater på SimonHolst.com

Vi håber du finder det du leder efter ?