Te-Plakat

Nyder du at drikke varm te, og kan du også li’ at prøve forskellige slags? Så lad vores plakat med te inspirere dig og teselskabet.

Æstetisk te plakat med 2o forskellige typer, samt 5 gode råd til at skabe den bedste te!

Se billeder af Te Plakat

Hvis du gerne vil brygge en rigtig god kop te, og prøve en masse forskellige sorter, så kan vores te plakat gøre teselskabet til noget helt specielt. Den giver dig nemlig en flot og farverig oversigt af 20 forskellige te sorter, som du kan teste af. Derudover kommer den med 5 gode råd til, hvordan du laver en god kop te.

Sådan laver du en god kop te

Te kan smage forskelligt, og ha’ hver sine positive effekter på kroppen. Mens grøn te blandt andet forøger din energi og udholdenhed, så hjælper ingefærte mod oppustet mave. Te smager ikke bare godt – Det er også fyldt med en masse supersunde fordele, som du vil elske.

Vores teplakat viser 20 forskellige typer te, heriblandt bergamot te, kanel te, mate- og mynte te. Vi anbefaler dig at prøve dem alle af! Simpelthen for at finde ud af, hvilken te der er din favorit. Samtidig anbefaler vi at du går ind og søger efter teens fordele, så du du ved hvad du får ud af den.

Udover at plakaten er i super skøn format, så giver den også 5 korte råd til, hvordan du laver en god kop te.

Kom igang med at udvide horisonterne på tebrygning, sug viden til dig, og vis dine venner/veninder hvad for en “te connoisseur” du i virkeligheden er! Lad denne plakat være startskuddet for dit teventyr ;)

Vælg baggrund, størrelse og ramme

Vi har taget højde for, at mennesker bor forskelligt. Derfor kan du vælge teplakaten i 4 forskellige baggrunde, der giver hver sit udtryk. Derudover kan du vælge plakaten i 3 forskellige størrelser, og 3 forskellige rammer. På den måde kan man sige, at du har frie rammer til at lade den matche med dit hjem ;)

Har du set vores kaffeplakat?

På SimonHolst.dk er vi kommet hele paletten rundt når det kommer til plakater med drikkelse. Nogle er til kaffe, andre til smoothies, og nogle helt tredje – te! Hvis du også er til kaffe, kan vi varmt anbefale dig at klikke dig ind på vores kaffeplakat, der giver hele 28 forskellige opskrifter på kaffe, og samtidig, igen, 5 gode råd til en perfekt kop kaffe :)

God vind med at find din næste plakat.