Smoothie plakat

Giv dig selv en sund start på dagen

Se billeder af Smoothie plakat

 Lave Lave

Det her er meget mere end “bare” en smoothie plakat”. Der er nemlig mange grunde til at smoothies er populære. De er let og hurtige at lave, de kommer i mange flotte farver, de har en lækker konsistens, og de mætter behageligt. Dertil kan de nydes hele dagen og til enhver lejlighed. Lav en hjemmelavede smoothie til din morgenmad, til et sund mellemmåltid eller snack, til en nem frokost, eller som ren nydelse.

Hvilken smoothie er du til?

På plakaten finder du en smoothie opskrift til enhver lejlighed, til ethvert tidspunkt på dagen og til en hver smag både sunde og søde. Opskrifterne varierer i grøntsager, frugt, væsketyper, og smagsgiver, samt ‘ekstra’, såsom proteinpulver og chiafrø. Du kan finde flere forslag til ‘greenies’, frugt smoothies, og frugt og grøntsags smoothies. Vi har tilføjet en guide i bunden af plakaten, hvor du selv kan udvikle din egen smoothie.

Indhold på smoothies plakaten

På vores plakat finder du 30 forskellige opskrifter. Dermed er der noget til enhver smag og helt sikker en smootie til dig. Plakaten giver dig også rig mulighed for at eksperimentere, og måske endda finde en ny favorit smoothie. Du kan blive inspireret af de forskellige kategorier, som er sommer klassikere, godmorgen, detox/slim, dessert, special og 3 ingredients. Under special kategorien kan du finde opskrifter som ‘Den børnevenlige’, ‘Til ammeren’, ‘Diabetic friendly’ og meget andet.

Designet til at inspirere og passe ind i dit køkken

Vi designer vores plakater til at være funktionelle og til at se godt ud i ethvert køkken. Smoothies har mange flotte farver, som sammen med et flot design, giver en flot plakat. Derfor giver denne plakat et flot pust til dit køkken. Dertil har du rig mulighed for at få plakaten til at matche med dit køkken, ved at du kan vælge mellem 3 baggrunde, du kan tilkøbe en ramme, hvor du kan vælge mellem 3 forskellig farver, og du kan vælge imellem 3 størrelser. Ved tilkøb af en ramme, putter vi selvfølgelig din plakat ind i rammen for dig.

Smoothie plakaten kan også købes som kort

Begynder der at være pladsmangel på væggen? Frygt ej! Vi har netop af denne årsag lavet smoothie plakaten som et kort, så du stadigvæk kan blive inspireret til en sundere hverdag. På smoothie kortet finder du 12 forskellige opskrifter, der omfavner lidt til enhver smag. Se kortet ved at klikke her.