SMOOTHIES

Smoothies ​plakaten

Der er mange grunde til at ​smoothies ​er populære. De er let og hurtige at lave, de kommer i mange flotte farver, de har en lækker konsistens, og de mætter behageligt. Dertil kan de nydes hele dagen og til enhver lejlighed. Lav en hjemmelavede​ smoothie​ til din morgenmad, til et sund mellemmåltid eller snack, til en nem frokost, eller som ren nydelse.

Hvilken ​smoothie​ er du til?

På plakaten finder du en ​smoothie​ opskrift til enhver lejlighed, til ethvert tidspunkt på dagen og til en hver smag både sunde og søde. Opskrifterne varierer i grøntsager, frugt, væsketyper, og smagsgiver, samt ‘ekstra’, såsom proteinpulver og chiafrø. Du kan finde flere forslag til ​‘greenies’,​ ​frugt smoothies​, og frugt og grøntsags ​smoothies​. Vi har tilføjet en guide i bunden af plakaten, hvor du selv kan udvikle din egen ​smoothie.

Indhold på ​smoothies​ plakaten

På vores plakat finder du 30 forskellige opskrifter. Dermed er der noget til enhver smag og helt sikker en​ smootie​ til dig. Plakaten giver dig også rig mulighed for at eksperimentere, og måske endda finde en ny favorit​ smoothie. ​Du kan blive inspireret af de forskellige kategorier, som er sommer klassikere, godmorgen, detox/slim, dessert, special og 3 ingredients. Under special kategorien kan du finde opskrifter som ‘Den børnevenlige’, ‘Til ammeren’, ‘Diabetic friendly’ og meget andet.

Designet til at inspirere og passe ind i dit køkken

Vi designer vores plakater til at være funktionelle og til at se godt ud i ethvert køkken. Smoothies​ har mange flotte farver, som sammen med et flot design, giver en flot plakat. Derfor giver denne plakat et flot pust til dit køkken. Dertil har du rig mulighed for at få plakaten til at matche med dit køkken, ved at du kan vælge mellem 3 baggrunde, du kan tilkøbe en ramme, hvor du kan vælge mellem 3 forskellig farver, og du kan vælge imellem 3 størrelser. Ved tilkøb af en ramme, putter vi selvfølgelig din plakat ind i rammen for dig.