Måleenheder i Køkkenet

Måleenheder i køkkenet

Få styr på måleenheder i køkkenet

Bruger du også engelske opskrifter? Så støder du sikker også på opskrifter, hvor centimeter er lavet om til inch, fahrenheit er lavet om til celcius og køkkenets måleenheder står som cups og ounce i stedet deciliter og milliliter.

For at du ikke længere skal forvirres når du laver mad ud af engelske opskrifter har vi lavet en plakat til køkkenet, der konverterer alle måleenheder du kan støde på.

Hvad kan du finde af måleenheder i køkkenet?

På vores køkkenplakat har vi taget højde for de mest gængse måleenheder. Her kan du omregne måleenhederne på cups, ounce, milliliter, skeer og teskeer. På den måde kan du selv bestemme, hvad du vil måle de forskellige ingredienser i opskrifterne med.

Hvis du bruger mange Amerikanske opskrifter vil du opleve, at Fahrenheit bliver brugt som begreb til ovnens varmegrader. Derfor har vi også lavet en omregner fra fahrenheit til celcius, der er de grader vi bruger i Danmark.

De fleste udenlandske opskrifter bruger inch som mål i stedet for centimeter. Derfor har vi også konverteret målene fra inch (“) til centimeter (cm).

Kan købes i forskellige baggrunde, størrelser og rammer

Vi har taget højde for at at I kan ha’ forskellige mængder vægplads. Derfor kan du få plakaten i 3 forskellige størrelser (30×40 cm, 50×70 cm, 70×100 cm). Derudover kan du få plakaten i 3 forskellige baggrunde, og vælge mellem 5 forskellige rammer. Du har selvfølgelig også muligheden for ikke at tilkøbe en ramme, men hvis du gør så indrammer vi for dig :) På den måde får du plakaten lige præcis som den passer ind i jeres køkken.

Har du set vores andre køkkenplakater?

Har du set resten af vores køkkenplakater? Vi har et stort udvalg af plakater til køkkenet, hvor de alle kan fås i de samme baggrunde. På den måde kan du let kombinere vores plakater, og få dem til at passe sammen. Se resten af udvalget ved at klikke her.

Inden længe er vi klar med vores internationale side, SimonHolst.com, hvor du kan få alle vores plakater på engelsk, og få dem tilsendt til hele verden.

Vi håber du finder det du har brug for :)