Umami smag

Umami smag

Plakaten, der guider dine retter vejen til “umami”

Umami er – sammen med surt, sødt, salt og bittert – en af de fem grundsmage, som menneskets smagssans kan registrere. Umami har en fyldestgjort effekt på os som mennesker, da vores smagsløg registrere så mange smagsnuancer på én gang, som samtidig går ind og komplimenterer hinanden. Derfor har vi lavet plakaten Umami rige ingredienser, sådan at du kan lade dig inspirere af de forskellige smagsnuancer, og på den måde ramme den perfekte ret.

Hvor stammer ordet umami fra?

Umami betyder velsmag på japansk, og opfattelsen af umamismagen skyldes, at smagsløgene registrerer carboxylatanionen fra glutaminsyre, en naturligt forekommende aminosyre i kød, ost, supper, grøntsager og andre proteinholdige fødevarer.

Vælg baggrund, størrelse og ramme til din “umami smag” plakat

Hos SimonHolst.dk har vi taget højde for, at vi mennesker bor og indretter os forskelligt. Derfor kan du også købe denne plakat i 4 forskellige baggrunde. Er du til det mere simple? Så anbefaler vi dig at tage vores blanke hvide baggrund. Hvis du godt kan lide kant? Så anbefaler vi dig at prøve med en af vores teksturbaggrunde. Her kan du vælge mellem Marmor, Papir og Sten.

Hvor meget plads har du på væggen? Du kan købe plakat umami smag i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der en størrelse for alle.

Vil du have din plakat indrammet? Så tilbyder vi vores kunder også dette. Når du køber din plakat med ramme, så indrammer vi den, sådan at den er klar til at blive hængt op. Her kan du vælge mellem 3 forskellige rammer: sort, hvid eller rå egetræsramme.

Se resten af vores udvalg

Vi har lavet plakater til alle rum. Vi har også lavet en rabat, sådan at du sparer 15% af beløbet ved køb af 3 plakater. Så hvis der er andre rum, der også kunne trænge til “væg-guf”, så vil vi anbefale dig at surfe ind på vores hoved rum, og se resten af vores udvalg. Gør det ved at klikke her.