Eksklusive Ingredienser

Eksklusive ingredienser

Plakat med de 16 mest eksklusive ingredienser i verden

Er du til “connoisseur” varer i dine retter? og kan du generelt godt lide at forsøde tilværelsen med eksklusive ingredienser. Så pryd dit køkken med denne plakat, der viser de 16 mest eksklusive ingredienser i hele verden.

plakaten kan du finde elementer som den hvide Alba Trøffel, hvor den dyreste knold blev solgt i 2007 for 2 millioner kroner.

Køb plakaten og bliv inspireret til de resterende 15 delikatesser. Det er en plakat der efterlader ideer og smil ?

Vælg baggrund, størrelse og ramme til plakat eksklusive ingredienser

Vi har taget højde for at mennesker bor og indretter sig forskelligt. Derfor kan du vælge mellem 4 forskellige baggrunde til dine “eksklusive ingredienserplakat. Hvis du er til det sikre og simple, så anbefaler vi dig at vælge vores “blank” baggrund, der er neutral hvid. Hvis du derimod er til kant, så kan du vælge mellem vores 3 teksturbaggrunde. Her kan du vælge mellem Marmor tekstur, Brunt Papir og Sten.

Vi har også forskellige mængder af plads på vores vægge. Derfor kan du vælge mellem 3 gængse størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. På den måde er der en størrelse til alle ?

Vil du gerne købe plakaten med ramme? Så modtager du selvfølgelig plakaten indrammet fra os, sådan at du blot skal finde pladsen at hænge plakaten på ?️

Se resten af vores udvalg

Er du på jagt efter plakater til andre rum? Så har vi gjort det simpelt for dig.

På vores plakat-side har vi delt alle plakater op i rum – Vælg det rum du leder efter plakater til ?‍♂️ Herefter vil du se alle vores kategorier af plakater til lige netop dét rum.

Er du på jagt efter flere køkkenplakater? Så kig ind en tur ind i vores køkken ? Her har vi, ligesom supermarkedet opdelt kød og grøntsager fra hinanden, sådan du lettere og hurtigere kan finde det du leder efter. Vi håber du finder den rigtige plakat til dig ?