Slagterens udskæringer

Slagterens udskæringer

Plakat med slagterens udskæringer på okse, lam og gris ???

Vores køkkenplakater kommer i forskellige farver, formater og formål. Her får du en plakat med slagterens udskæringer. Denne plakat guider dig til, hvilke udskæringer der er på både okse, lam og gris, og hvor disse dele af kødet befinder sig. En plakat med dette formål sørger for, at intet går til spilde på dyret, men at du kan få brugt alt. Så hvis du vil være godt stillet når du skal til at filetere et dyr, så er vores plakat med slagterens udskæringer et godt bud.

Vælg mellem forskellige baggrunde, størrelser og rammer

På SimonHolst.dk tager vi højde for at folk bor og indretter sig forskelligt. Derfor kan du vælge mellem 5 forskellige baggrunde til plakaten slagterens udskæringer. Du kan vælge mellem blank (hvid), sort, papir, sten og marmor. Foretrækker du det simple, så anbefaler vi dig den blanke eller den sorte ?

Seriøst – det varierer helt vildt hvilken størrelse folk køber, og hvor meget plads de har på væggen. Derfor kan du vælge mellem 3 størrelser, der indrammer alles behov – 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm.

Når det kommer til rammer, så holder vi det for kundens skyld simpelt. Derfor kan du vælge mellem sort, hvid og rå egetræsrammer. Når du vælger tilvælger ramme til plakaten, så indrammer vi den selvfølgelig for dig ?

Se resten af vores udvalg

Vi vil gerne være de bedste indenfor feltet af køkkenplakater. Vi indrammer alle de gængse og mindre gængse emner der findes indenfor gastronomi – Alle køkkenplakaterne kan du finde i rummet køkkenet.

De 5 mest populære køkkenplakater

Hvis du gerne vil se vores 5 mest populære køkkenplakater, så kommer de her. Det er et mix af vores gamle og nye plakater, hvilket er fedt.

1: Årstidernes Grøntsager – Se hvilke grøntsager der er i sæson, og lev mere bæredygtigt.

2: Kaffe – Vores kaffeplakat byder på 28 forskellige opskrifter, og giver forskellige råd til hvordan du laver en perfekt kop kaffe.

3: Krydderurter – Vores krydderurteplakat viser 16 forskellige krydderurter, men viser også hvilke andre krydderurter de passer godt med.

4: Cocktail plakat – En stilfuld og farverig cocktail plakat, der byder på 20 forskellige lækre, alkoholfyldige cocktail opskrifter.

5: Fisk i Norden – Interesserer du dig for fisk, eller har du en tæt på der gør? Så vil du eller den anden person finde glæde ved denne plakat, der viser de forskellige fisk vi har i det nordiske vand.