Heste-Plakat

Heste Plakat

Plakat med heste

Bliv klog på forskellige heste racer og deres farver, karakterer og kendetegn

Er du en hestepige? Eller har du en datter der er helt vild med heste? Så vil din datter elske denne heste plakat! Denne hesteplakat viser nemlig 14 forskellige populære heste racer, og giver samtidig din datter mulighed for at blive klogere på hestens farver, karakter og kendetegn. På den måde er det ikke bare en flot plakat, men også en lærerig plakat til hestepigen.

Inspirerende heste plakat med racer

Formålet med vores børneplakater er, at kunne inspirere vores kære små børn. De skal kunne noget mere end bare at være dekorative. Derfor kombinerer vi dekoration og information sammen på plakaterne.

På denne hesteplakat får din datter mulighed for både at få kendskab til 14 forskellige heste racer. Samtidig med at hun lærer navnene på de forskellige heste, finder hun også ud af, hvordan de ser ud, hvad deres kendetegn er, hvor høje de bliver og sidst, men ikke mindst, lærer hun hvordan hestens karakter er. På den måde hjælper hesteplakaten din datter til, at blive sadlet op til at være en rigtig hestehvisker.

Hvilke heste racer er der på plakaten?

Vi har snakket med kyndige hestepiger for, at finde ud af, hvilke heste vi skulle ha’ på plakaten.

På denne heste plakat finder I Andalusier, Appalloosa, Araber, Engelsk Fuldblod, Frieser, Haflinger, Hannoveraner, Islænder, Lupito, Morgan, Nordbakker, Paso Fino, Pinto og selvfølgelig en Shetlandspony. Så er det op til din datter at finde ud af, hvilken af disse heste der passer til hende.

Se vores andre børneplakater

Vi kan varmt anbefale dig at tjekke resten af vores sortiment af børneplakater ud! Vi har både plakater til drenge og til piger, til dinosaurus interesserede, hval interesserede osv. Se kategorien af børneplakater ved at klikke her.

God fornøjelse ?