Kort af havet

Kort af havet

15x21cm – kan købes med eller uden ramme 🖼️

Har din søn eller datter en forkærlighed for det maritime liv? Eller bor I ud til vandet? Så vil vores kort af havet pynte utrolig godt 😍 Her får I nemlig en plakat der illustrerer livet på havet i alle dets facetter. På plakaten er der en masse håndmalede motiver af vandet, forskellige typer både, hvaler og et klassisk rødt/hvidt udkigstårn 😍 🌊 Med andre ord, så vil den pynte ind på børneværelset og sætte præg på den maritime stemning 💙

Baggrunde til din kort af havet

Vi som mennesker bor og indretter os forskelligt. Det har vi pü SimonHolst.dk taget højde for. Derfor kan du vÌlge mellem flere forskellige baggrunde til din havplakat. Her kan du vÌlge mellem blank baggrund (hvid) og forskellige teksturbaggrunde (marmor, sten og papir). Pü den müde er der lidt for enhver smag :)

Kan ogsü købes som plakat

Kortet et 15x21cm og kan købes med eller uden ramme. Hvis du gerne vil have den i et større format, sü kan du købe den som plakat i 3 forskellige størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Pü den müde er der plads til den pü ALLE vÌgge. Se den ved at klikke her.

Du kan ogsĂĽ fĂĽ indrammet plakaten. Muligheden ligger der selvfølgelig for at købe den uden ramme, men hvis du vĂŚlger en ramme, sĂĽ kommer plakaten indrammet hjem til jer – fĂŚrdigpakket og klar til ophĂŚngning.

Se vores andre børneplakater

Har dit barn andre interesser end havlivet? Sü vil vi anbefale dig at kigge pü vores kategori af børneplakater. Vi har vitterligt vÌret alle børneemner igennem, südan at der er lidt for enhver smag. Vores børneplakat af havet er blot en af mange :)

Vi hüber du finder de plakater der passer bedst hjem til jer. God fornøjelse :)