NĂĽr jeg bliver en stor dreng

NĂĽr jeg bliver en stor dreng

Hvad vil du vĂŚre nĂĽr du bliver stor?

Børnekort der viser hvad du kan blive blive som voksen

Hvad vil du vĂŚre nĂĽr du bliver stor? Det er et spørgsmĂĽl børnene tit stiller sig selv. Langt de fleste drenge giver nogenlunde det samme svar: Politimand eller brandmand. For at udvide svaret pĂĽ børnenes udsagn “NĂĽr jeg bliver stor vil jeg vĂŚre…” har vi lavet et børnekort, der giver dem svaret pĂĽ, hvad du kan bliver nĂĽr du bliver stor.

FormĂĽlet med kortet

Formület med dette kort er at vise børnene, at der er mange ting de kan blive som voksne. Valgmulighederne er nÌsten uendelige. Vi har taget nogle af de mest aktuelle jobs, men samtidig har vi ogsü valgt nogle af de mere alsidige karrierestier som f.eks. cirkusartist og privatdetektiv. De sjovere jobs er med for at vise børnene, at livet som voksen ikke behøver vÌre sü firkantet og kedeligt.

NĂĽr jeg bliver stor vil jeg vĂŚre…

Kortet viser børnene 34 forskellige ting de kan blive som voksne. Brandmand og politimand er selvfølgelig en del af børnekortet, da det er noget de kan relatere til. Samtidig finder børnene ogsü ting de kan blive som bager, gartner, landmand, lÌge, musiker, prÌst og tømrer, samt en masse andre jobs. Med andre ord sü viser kortet, at fremtiden byder pü et vÌld af valgmuligheder de kan hÌnge deres hat pü.

Kortet findes ogsĂĽ til piger

Det er ikke alle typer der er lige populÌre blandt drenge og piger. Det har vi selvfølgelig taget højde for, og derfor kan du ogsü købe plakaten i pigeversion. Skal du se den? Sü klik her.

Kan købes i forskellige størrelser og rammer

Kortet er 15x21cm og kan købes med eller uden ramme. Hvis du gerne vil have den i større format, sü kan du finde den som plakat ved at klikke her.

Uanset om du har pladsmangel pü vÌggen, eller om du vil fylde den ud, sü kan du købe plakaten i forskellige størrelser (30x40cm, 50x70cm og 70x100cm).

Vil du spare tid pü at lede efter ramme og indramme plakaten? Sü kan du tilkøbe en ramme, som vi selvfølgelig indrammer for dig. Her kan du vÌlge mellem 3 forskellige rammer (hvid, sort eller egetrÌ).